fbpx

Louhela Jam – Saturday Night Livestream

Kuten kaikki tietävät, niin pandemiasyistä perinteistä Louhela Jam -tapahtumaa ei voida tänä vuonna pitää suunnitelmien mukaan 31.5 Jokiuoman puistossa.

Mutta, arvon ystävät, masennukseen ei ole syytä vaipua. Olemme nimittäin puuhanneet teille aivan mahtavan livestreamlähetyksen lauantaille 30.5.2020. Lähetyksessä tulee olemaan ohjelmaa lähes neljän tunnin ajan. Tapahtuma toimii myös kunnianosoituksena kaikkien aikojen musiikkiohjelmalle, Jyrkille.

Luvassa on bändien/artistien livekeikkoja, mielenkiintoisia haastatteluita paikallisilta ja ajakohtaisilta vierailta sekä kilpailuja. Unohtamatta mahdollisuutta osallistua tapahtumaan chatin avulla. Ja tämä kaikki on maksutonta teille hyvät katsojat ja nautittavissa ihan missä itse haluat!!

Tässä vaiheessa voimme julkistaa ensimmäiset kaksi artistia, jotka ovat mainetta niittäneet räppäri Kube ja rokkikukkoryhmä The Empire Strikes. Studiomusiikista vastaa kitaravirtuoosi Mr. Rock ’n’ Roll Ace Mark!

Klikkaa itsesi tapahtumaan täältä, niin saat kaikki viimeismmät infot tapahtumasta.

Tapahtumaa tukemassa: Vantaan kaupunkiPub Waski ja Koronapaidat.