fbpx

Arstistiesittely: Kube

Vantaalta kotoisin oleva ja kotimaisen hiphop-musiikin pitkän linjan tekijöihin lukeutuva Kube esiintyy ensi lauantaina Louhela Jam – Saturday Night Livestreamissä. Kubelta on viimeksi tässä kuussa ilmestynyt uusi sinkku 100. Single on rap-artistin ensimmäinen julkaisu menestyksekkään Hakunila Killah -albumin jälkeen.

Vuosi 2019 oli Kuben osalta menestyksekäs. Hän rikkoi henkilökohtaisia ennätyksiään niin single-, kuin albumijulkaisujen osalta. Hakunila Killah -albumi nousi Suomen virallisen albumilistan sijalle 3 ja se poiki artistille myöhemmin ehdokkuuden Vuoden rap -kategoriassa Emma gaalassa. Japanese Drip -singleä on kuunneltu Spotifyssä yli 6 miljoonaa kertaa ja ilmiöksi nousseen musiikkivideon katselukerrat YouTubessa nousevat reilusti yli miljoonaan.

Ja nyt siis tosiaan esiintymässä Louhela Jam – Saturday Night Livestreamissä. Olemme otettuja. Tarkemmat tiedot löydät tapahtumasta. Klikkaa itsesi osallistujaksi, niin et missaa mitään tietoja. Ja tämä kaikkihan on maksutonta teille, totta kai!!!