fbpx

Artistiesittely: The Empire Strikes

Helsinkiläiseksi mainitun, (mutta nykyjään puoliksi länsi-vantaalaisen! 🤘) The Empire Strikesin musiikki vie takaisin 2000-luvun vaihteen soundimaailman pariin, jolloin rämisevät kitarat ja autotallirock löivät isosti läpi.

Jo pari ensimmäistä albumia (1983 ja High Tide) saivat kaikkien katu-uskottavien rock-jorien menolenkkarit kuumiksi
-mutta viimeistään viime syksynä julkaistu kolmas albumi Charm osoitti, että bändin vaihdelaatikossa löytyy pykäliä kaikenlaiseen kruisailuun, raffista smoothiin!

Koronakevät sotki ahkerasti monet kerrat ympäri Eurooppaa tehoilleen bändin keikkakalenterin tyystin. Näkemisen ja kuulemisen arvoista onkin, kun Tommi, Topi, Paavo ja Otto vihdoin pääsevät purkamaan patoutuneita keikkahöyryjä Myrtsin viileimmän mestan kuumilla lauteilla, Pub Waskessa osana Louhela Jam – Saturday Night Livestreamia.

Ole valmis!