fbpx

Juontajat: Marika ja Late

Mitäpä kunnon Louhela Jam – Saturday Night Livestream olisi ilman kunnon juontajia. Elikkäs esittelyssä mahtavat juontajamme Marika ja Late.

Marika Häkkilä on tapahtumatuottaja/juontaja, jolle Louhela Jami on synonyymi kesän aloitukselle. ”On kunnia päästä hostaamaan Jamien livestreamia, joka toimii vielä kunnianosoituksena lapsuuden musiikkikasvatuksesta vastanneelle Jyrkille. Jyrki-teema on lisäksi juontajan unelma, sillä eipähän tarvii ottaa suuria suorituspaineita, vaan tahaton ja tahallinenkin sekoilu kuuluu konseptiin.”

Late LarsPalmas Raekumpu, Myrtsi Old School since 1982.
Louhela Jameissa käynyt diggailemassa alusta asti, värvätty Jamien erikoisjoukkoihin joskus vuosituhannen vaihteessa. Ollut siitä lähtien vähän kaikessa mukana. ”Ku ei siitä enää eroonkaan pääse.” Ei sentään mikään Mäkysen Eba
-mutta silmittömästä hymystään ja hampaattomasta ulosannistaan useimmille kylänmiehille ja -naisille tuttu hahmo sieltä missä tapahtuu. Tai yleensä ainakin alkaa tapahtumaan!