fbpx

Louhela Jam – On the Road toteutuu 7-8.8.

Vapise Ozzfest tai Lollapalooza, sillä ylpeänä voimme ilmoittaa, että Louhela Jam – On the Road toteutuu. Tapahtumaviikonloppu on 7-8.8. Kiertue tulee sisältämään neljä eri paikkaa ja kaikissa paikoissa esiintyvät kaikki kiertueen artistit: Matka Maailman Ympäri, Joni Ekman & Koira sekä The Backstabbers.

Kiertueen paikat ja ajat ovat seuraavat:
– Aurinkokiven Koulu, Kivisto lauantai 7.8 klo 13
– Myyrmäen Monttu lauantai 7.8 klo 17
– Korson Ankkapuisto sunnuntai 8.8 klo 13
– Tikkurilan Kirjastopuisto sunnuntai 8.8 klo 17

Tule paikalle vaikka vain yhdelle keikalle tai kerää koko sarja. Parhaiten pysyt kärryillä kaikesta, mitä olemme teille suunnitelleet, seuraamalla Facebook-sivujamme ja klikkaamalla itsenne sisään tapahtumiin:
Kivistö
Myyrmäki
Korso
Tikkurila