fbpx

Can U Louhela Jam 2022?

Parin vuoden poikkeusolojen jälkeen Louhela Jam palaa taas Jokiuomanpuistoon. Samoin paluun tekee Can U Louhela Jam -bändikilpailu, jonka kautta tarjoutuu mahdollisuus päästä esiintymään ison yleisön eteen.

Edellisen kerran kilpailu järjestettiin vuonna 2019, jolloin siihen otti osaa 96 eri esiintyjää ja ääniä annettiin äänestyksessä yli 6300 kappaletta. Vuoden 2020 kisa jouduttiin valitettavasti perumaan, mutta nyt taas mennään.

Bändikisaan saavat osallistua niin bändit, sooloartistit kuin orkesteritkin. Kilpailussa ei ole ikä-, genre- tai aluerajoitteita. Osallistua voi yhdellä kappaleella ja kappale tulee olla ladattuna Youtube-videopalveluun. Kilpailuaikaa on 1.3.2022 saakka.

Voittajat ratkotaan yleisöäänestyksellä, jossa jokaisen kilpaluun osallistuneen kappale on nähtävissä ja kuultavissa Louhela Jamien nettisivuilla. Näistä viisi eniten ääniä saaneet pääsevät esiintymään Louhela Jamien sivulavalle. Tänä vuonna on myös erityinen tuomariston valinta, jossa arvovaltainen raati valitsee myös yhden esiintyjän osallistujista esiintymään. Esiintymisen lisäksi eniten ääniä saanut esiintyjä saa 300 euron arvoisen lahjakortin F-Musiikkiin.

Ja ilmoittautumaan pääset täältä