fbpx

Can U Louhela Jam -kilpailun voittajat selvillä!

Ihan aluksi iso kiitos kaikille kilpailuun osallistuneille artisteille ja bändeille. Teitä oli yhteensä 196 ja teitte kisasta todella kovatasoisen. Ääniä kisassa annettiin yli 6300. Ensimmäisinä päivinä äänestysjärjestelmämmekin oli vähän ymmällään äänivyöryn kanssa, mutta siitäkin selvittiin. Äänet jakautuivat melko laajalle skaalalle ja kilpailu eli ihan loppumetreille saakka.

Can U Louhela Jam -kilpailunn äänestyksen voittajat ovat:

  • Blackbird Sons
  • Chad Mulligian
  • Ahven
  • BadName
  • Kormus

Näistä Blackbird Sons sai eniten ääniä ja voitti F-Musiikin lahjakortin sekä paitalahjakortin.

Näiden lisäksi bändikisan lavalla esiintyy myös tuomariston valinta Jaakko Taneli.

Eli nämä kaikki yhtyeet tulevat esiintymään Louhela Jameissa sunnuntaina 5.6.2022. Tässä tulevina päivinä ja viikkoina tulemme lisäilemään tänne sivuille lisätietoja kustakin voittajasta. Samoin aikataulut tulevat tänne jossain vaiheessa. Niitä odottaessa kannattaa tutustua Can U Louhela Jam 2022 soittolistaan täällä.