fbpx

Bändiesittely: Kormus

Ensimmäisenä Can U Louhela Jam -lavalle nousee tänä vuonna Tamperelainen Kormus.

Vuonna 2013 perustettu omakustanneyhtye Kormus on julkaissut urallaan kolme pitkäsoittoa, neljä EP:tä ja 18 singleä, joista uusin ilmestyy vappuna 2022! Siinä ohessa yhtye on tehnyt yli 600 keikkaa läpi Suomen pienistä pubeista suurten festareiden lavoille. Yhtyeen tunnetuimpia kappaleita ovat Tennarin tähti, Yhden illan prinsessa, Unissakävelijä ja Mä oon vain mä. Kormuksen keikoilla ei tarvitse mököttää. Tämän bändin keikoilta ei meininkiä puutu!

Olemme bändikisan tuomaristossa todistaneet myös sellaista hetkeä, kun yksi tuomariston jäsen purskahtaa ilon kyyneliin Kormuksen biisin aikana, joten tule tsekkaamaan kuinka tämä porukka menee suoraan tunteisiin.

Seuraavan viikon aikana tulemme julkistamaan esittelyt myös muista Can U Louhela Jam -lavan esiintyjistä ohjelma-sivulla. Seuraile sivuja, niin pysyt kärryillä.