fbpx

Bändiesittely: BadName

Seuraavana esiintyjistä esittelyvuorossa BadName.

Hartola/Heinola aksellilla toimiva hardrock, southern rock pohjainen yhtye joka perustettiin oikeastaan Kari Haajasen 50 v. juhliin vanhoista tutuista. soitto lähti kuitenkin rullaamaan ja omat biisit kiehtoivat eniten. Joten jatkettiin soittelua. Nyt kaksi levyä ja kahdeksan vuotta myöhemmin BadName on soinut kaikilla mantereilla aina Algeriaa ja Kanadaa myöten. Saksassa kahdella radiokanavalla bändi kilpailu kolmen kuukauden ajan kuukauden ja vuoden albumisijasta. Yhtyeeseen kuuluuvat Kari Haajanen- kitara, Jouni valo -kitara,laulu, Timo Welling – rummut, J-P Nokkonen – basso, Timo Laakso – laulu,kitara.

Seuraavan viikon aikana tulemme julkistamaan esittelyt myös muista Can U Louhela Jam -lavan esiintyjistä ohjelma-sivulla. Seuraile sivuja, niin pysyt kärryillä.