fbpx

Louhela Jam 30v. juhlaohjelma on valmis!!!

Kuten lupasimme, niin julkistamme nyt Jamien tämän vuoden ohjelman !!

Heti alkuun mainittakoon, että pääesiintyjänä on legendaarinen Dingo.

Tänä vuonna Vantaalla Jokiuoman Puistossa juhlitaan peräti kolmen lavan ja noin 20 esiintyjän voimin. Lavoja on tänä vuonna Päälavan lisäksi Can U Louhela Jam -bändikisalava sekä uutuutena yleisöä viihdyttävä maanläheinen Roots-lava.

Päälavalla esiintyvät tänä vuonna: Rangers, Zepikät 3.0 -lastenmusiikkiorkesteri, Jupiter Is Blue, The Backstabbers, Rohkeat Kuvat, The Meänland, The Empire Strikes, Liivit Boys feat. Petra (tuttu muun muassa TikTakista) sekä pääesiintyjänä Dingo.

Can U Louhela Jam -lavan esiintyjät ovat Blackbird Sons, Jaakko Taneli, Chad Mulligian, Ahven, BadName ja Kormus.

Uutuutena Jameissa on tänä vuonna kolmas lava, joka on yleisöä maanläheisesti viihdyttävä Roots-lava. Lavalla tulee päivän aikana esiintymään ainakin Nuthill Cowboys, Kings of Moonshine, Kolibri & Kaukomatka, sekä yllätysesiintyjiä.

Louhela Jameissa viihtyvät myös perheen pienimmät! Paikalla on oma perinteinen JamiPellemme sekä tarjolla monipuolista maksutonta ohjelmaa klo 12-17 välillä. Päivän ohjelman aloittaa Hämeenkylän ala-asteen bändi Rangers sekä Jamien oma legendaarinen lastenbändi Zepikät 3.0. Tarjolla on muun muassa kasvomaalausta, QR-koodi suunnistusta, animaatioiden tekoa, onnenpyörää, unelmataidepajaa, partiolaistoimintaa sekä paljon paljon muuta mukavaa.

Puistokonsertin lisäksi Myyrmäki täyttyy Louhela Jam -klubeista koko viikonlopun ajan. Klubien sisällöstä ja sijainnista tiedotamme tarkemmin myöhemmin.