fbpx

Bändiesittely: Rangers

Nyt kun päälavan kattaus on julkistettu ja ollut ilmoilla jo jonkun päivän, niin jatketaan taas bändiesittelyjä. Ensimmäisenä vuorossa tulevaa sukupolvea edustava Rangers.

Länsi-Vantaalta, Hämeenkylän peltomaisemista kajahtaa! Rangers, eli Topias, Joa, Niilo, Kalle, Touko  ja Arttu tutustuivat jo hiekkalaatikolla. Varsinaisesti bändi perustettiin koulun ”musiikin iloa” -projektin yhteydessä vuonna 2017.  Jo tokaluokkalaisina pojat kuittasivat ensimmäisen voittonsa koulun Talent-kisassa ja pääsivät esittämään Robinin ””Puuttuva palanen””-kappaleen koulun Hämyrockissa. ”Esiintyminen oli jo silloin parasta, onneksi musiikkimaku on hiukan kehittynyt”- nyt 12-vuotiaat bändiläiset tuumivat Rangersien alkutaipaleesta. Nykyisin bändi soittaa enimmäkseen heavy/rock-covereita, mutta ensimmäinen oma biisikin on jo syntynyt. Treenausta varten on hommattu oma bändikämppä, (jonka vuokra maksetaan lumitöillä ja muilla pihahommilla) ja nyt musaluokalla opiskelevat pojat uskovat olevansa valmiita muillekin kuin koulun lavoille.

Viime kesänä Rangers pisti pystyyn omat festarit Vapaalan kesäillassa. 

Kokoontumisrajoitusten vuoksi paikalle voitiin kutsua vain vanhemmat ja isovanhemmat. ”Ei yleisö ehkä meidän parasta kohderyhmää ollut, mutta oli siistiä vetää livenä ja buffetin kassa kilisi mukavasti. Saatiin vähän tuunattua bändikämpän kamoja” Rangers nauraa. 

”Tänä kesänä olisi mahtavaa päästä kunnon yleisön eteen, siksi Louhela Jam”. Tavoitteet bändin uralle ovat selvät muutenkin: ”Massia ja mainetta tietenkin!”

Tämän ja kaiken muun ohjelman löydät jatkuvasti (siis lähes päivittäin) päivittyvältä Ohjelma-sivultamme.