fbpx

Bändiesittely : The Backstabbers

The Backstabbers on vuonna 2013 Rovaniemellä perustettu, sittemmin helsinkiläistynyt action rock -trio. Bensalle dunkkaavia ja räjähdysherkkiä keikkoja bändi on tehnyt vuosien varrella jo noin 300 kappaletta ja ilmatilaa on otettu haltuun ulkomaita myöten! Korona-aikana bändi työsti debyyttialbumiaan joka julkaistiin tämän vuoden alussa vinyylinä kahden espanjalaisen pienlevy-yhtiön toimesta.Suloinen esikoispoika sai ristimänimekseen ”For All The Bastards”!

Backstabbersin kundien piti olla mukana jo viime vuoden Louhela Jam On the road -kiertueella, mutta joutui jättäytymään pois viime metreillä sairastapauksen vuoksi. Vaikka keikka jäi väliin, osallistui osa bändistä kiertueen toteuttamiseen ja kiertuehengessä oltiin sairasvuoteelta astikin!Siitä vielä kerran suuri kiitos ja syvä kumarrus LJ-Crewn puolesta!

MUTTA NYT päästään vihdoin rockaamaan hartaasti odotetulle keikalle!