fbpx

Bändiesittely: Liivit Boys feat. Petra

Louhela Jameilla on ollut mahdollisuus esittää myös tapahtumaa varten räätälöityä erikoisohjelmaa. Siitä ovat huolehtineet Länsi-Vantaan kovimmat rokkarit Liivit Boys ja heidän vuosittain vaihtuva vieras. Tällä kertaa Liivit Boys saa vieraakseen TikTakissa laulajana julkisuuteen tulleen ja sittemmin soolouralle lähteneen Petran .

Petra Gargano aloitti uransa jo 13-vuotiaana supersuositun Tiktak-yhtyeen solistina. Tiktakin riveissä hän tuli tutuksi ympäri Suomea, sillä bändi keikkaili ahkerasti lähes kymmenen vuotta klubeilla ja festivaaleilla. Vaikka bändi lopetti levyttämisen vuonna 2007, lukuisat hitit ovat jääneet elämään radiotaajuuksille sekä ihmisten mieliin. Näitä klassikoita, kuten “Heilutaan”, “Satuprinsessa” ja “Sankaritar” on edelleen mahdollista kuulla livenä Petran omilla keikoilla hänen kattavan soolomateriaalin rinnalla.Petran soolotuotannossa kuullaan ensimmäistä kertaa Petran ajatuksia kirjoittajana ja myös säveltäjänä. Hän on julkaissut useita albumeita ja kirjoittanut koskettavia ja voimaannuttavia kappaleita, kuten “Kiitos kaikesta” ja “Siihenkään ei kuole”. Viimeisin albumi, “Miljoona syytä”, julkaistiin tammikuussa 2020.