fbpx

Bändiesittely: Rohkeat Kuvat

Rohkeat kuvat on viisihenkinen indiepop/rock-yhtye Helsingistä. Yhtye soittaa kaunista, raastavaa ja myös äkäistä rock-musiikkia kahdella solistilla ja tarjoilee 2010-luvun katkeransuloisimmat kertosäkeet ja kauneimmat kitarat.

Orkesteri sai valtavasti positiivista huomiota ja kiittäviä arvioita jo esikoisalbumillaan Hauskaa, mutta ei koskaan enää (2020). Albumin Joo-single nousi muun muassa Radio Suomensoittolistalle, minkä lisäksi se äänestettiin Radio Helsingin kesähitiksi 2020.

Rosoisen kauniisti 1990- ja 2000-lukujen suomirockin sävyjä yhdistelevä viisikko korottaa uutuuslevyllään panoksia. Ei se ahdista meitä syntyi yhtyeen kunnianhimoisesta tavoitteesta tehdä klassikkolevy. Toinen toistaan melodisemmat ja monikerroksisemmat popkappaleet kertovat ajan sietämättömästä paikallaan olosta ja yhtäaikaisesta liian nopeasta eteenpäin menemisestä, jonka huomaa, kun erehtyy kurkistamaan lapsuuteen.

Ei se ahdista meitä -albumilta on tähän mennessä julkaistu hyvin vastaanotetut singlet Mayday, Kaupunki ja Anteeksi. Albumi julkaistaan lp- ja digiformaateissa. Albumin on tuottanut Lauri Eloranta yhteistyössä yhtyeen kanssa.