fbpx

Louhela Jam 2023 päälavan ohjelma on valmis!!!

Kuten lupasimme, niin tässä se olisi. Nimittäin Louhela Jam 2023 päälavan ohjelma.

Tänä vuonna Louhela Jamien pääesiintyjänä on yli 20-vuotta suomen kansaa hurmannut Scandinavian Music Group. Tämän lisäksi päälavalla tullaan näkemään lastenbändi Zepikät, Vaskivuoren Lukiosta ponnistava Kraiden, letkeällä menolla hurmaava Moska, stadin kovimmat katurokkarit Hybrid Children, takuulla vauhdikas ja energinen Arttu Lindeman, indiekomeetta Jesse Markin sekä Liivit Boys, jonka vieraana on tänä vuonna Turun oma rokkikukko Tommi Läntinen.

Näiden lisäksi puistossa on myös kaksi muuta lavaa täynnä hyvää musiikkia, sekä supersuosittu lastenalue ja kaikenlaista muuta nähtävää ja koettavaa vauvasta vaariin.

Nähdään puistossa 4.6.2023!!!

PS. Kun merkkaat itsesi Facebookin eventtiin, niin pysyt tietoisena kaikesta kivasta, jota puistoon on tulossa.