fbpx

Bändiesittely: Hybrid Children

Tästä on puhuttu ja tätä on odotettu. Hybrid Children, eli kotoisammin Hybärit on suunnilleen samanikäinen kun Louhela Jamit, joten voidaan sanoa, että 90-luvun alussa on syntynyt monta hyvää juttua. Uransa aikana Hybärit ovat julkaisseet kahdeksan toinen toistaan kovempaa levyä ja listoillakin levyt ovat pyörineet. Musiikki on tiukkaa punkin ja katurokin symbioosia, josta moni katurokkariksi haaveileva voisi ottaa mallia. Vaikka kilsoja on mittarissa, niin lavalla ei vauhti hyydy, vaan edelleen painetaan eteenpäin kun nälkäinen härkä. Viimeisin julkaisu on vuonna 2020 julkaistu Where Pub Roses Grow. Viime vuosina on myös Hybärien pari ensimmäistä levyä julkaistu ensimmäistä kertaa myös vinyylinä.

Jos bändi ei ole tuttu, niin tule puistoon katsomaan, mitä olet missannut edelliset 30 vuotta!!

PS. Rumpali saattaa olla tuttu myös viime vuonna Jameissa esiintyneestä yhtyeestä, tiedätkö mistä?