fbpx

Can U LJ Tuomariston valinta: LASTOUT

Tänä vuonna tuomariston valinta kohdistui bändiin nimeltä LASTOUT. LASTOUT on 16-17-vuotiaista koostuva lupaava metalliyhtye Tampereelta. Yhtyeen kappaleet koostuvat raskaista riffeistä, tarttuvista melodioista sekä säväyttävistä lyriikoista. Yhtyeen hitti ”The Endurer” lähti kovaan nousukiitoon YouTubessa ja saavutti laajaa kansainvälistä huomiota. Bändi aloitti aktiivisen toiminnan julkaistuaan debyyttisinglen ”The Prophet”, joka voitti Tampereen Musakisan yleisöäänillä ylivoimaisesti. Kansainvälisessä Emergenza -bändikilpailussa LASTOUT on edennyt jo Tampereen finaaliin. Lavalla tullaan taatusti näkemään nuorta paloa sykähdyttävien soundien kera. Tsekkaa ohesta bändin kilpailukappale ja video ja tule tietysti puistoon katsomaan tulevaisuuden tähtiä.

Ja muistakaa käynnissä oleva äänestys, jossa haetaan viittä muuta esiintyjää LASTOUTin kanssa samalle lavalle. Äänestys on käynnissä täällä.