fbpx

Can U Louhela Jam 2023 – Äänestys on avattu!!

No niin, hyvät ystävät!! Pitkä odotus on päättynyt. Tuomaristo on arvioinut kaikki kilpailuun tulleet 160 osallistujaa ja valinnut joukosta 30 esiintyjää / artistia yleisöäänestykseen. Tänä vuonna pääsette äänestämään kahta suosikkianne.

Viisi eniten ääniä saanutta esiintyjää / artistia pääsevät esiintymään Louhela Jameihin 4.6.2023. Tämän lisäksi tuomaristo valitsi yhden bändin esiintymään suoraan tapahtumaan. Tänä vuonna valinta kohdistui LASTOUT nimiseen orkesteriin, josta kerromme piakkoin lisää.

Äänestyssivulla on nähtävissä jokaisen esiintyjän kilpailukappale / video sekä esittelyteksti. Tämän lisäksi kilpailukappaleet on lajiteltu genrejen mukaan, jotta tutustuminen olisi teille mahdollisimman jouhevaa.

HUOMAATHAN, että kerralla tulee äänestää kahta kilpailijaa, joten kaverin bändin lisäksi voit antaa äänenne myös jollekin toiselle. Äänestää saa vain yhden kerran.

Ja tietysti tärkein, äänestyssivu löytyy täältä.