fbpx

Can U Louhela Jam -lavan bändiesittely: THE MOSFETS

Seuraavaksi esittelyyn Can U Louhela Jam -bändikisan loput esiintyjät!

Aloitetaan kansainvälisestä, psykedeelistä autotallirokkia soittavasta yhtyeestä, joka saapuu Alankomaiden Amsterdamista – The Mosfets.

Alun perin keulahahmo Keith Moffatin, Keith Mosfet -nimellä toiminut sooloprojekti vakiintui nykyiseen bändimuotoonsa koronavuosien aikana, kun Keith muutti kotoaan Kanadasta Amsterdamiin. Bändin muut jäsenet ovat hollantilaiset Fay Christen ja Maarten Dinkelberg, sekä suomalainen Ilari Oinonen. Pandemia-ajan vaikeuksien jälkeen The Mosfets on keikkaillut ja levyttänyt ahkerasti, sekä kotihollannissa että ulkomailla. Viimeisin Suomen keikka tapahtui lokakuussa 2022 Helsinki Psych festeillä, jolloin bändin raivokas ja tyylitelty esiintyminen jätti jälkensä niin yleisöön, järjestäjiin, pressiin kuin kanssamuusikoihinkin.

Jo aikaisemmin julkaistu älpee, sekä kourallinen singlejä ja eepeitä saavat seurakseen tuoreen kokopitkän loppuvuodesta 2023. Sitä ennen voit bongata bändin Alankomaiden keikkojen lisäksi mm. Lontoossa, Brightonissa ja tietenkin Louhela Jameissa kesällä 2023!