fbpx

Can U Louhela Jam -lavan bändiesittely: SAATTOHOITO79

Saattohoito79 tahdistaa sydämet ja luo kammiovärinää! Nimestään huolimatta ketään ei jätetä kylmäksi.

Bändi on 2018 perustettu Uudenaallon/ Melodisen PUNKrockin sanansaattaja Kouvolasta! Musiikkiimme ammennetaan vaikutteita sieltä 70-80-lukujen taitteesta ja siinä voi kuulla vivahteita punkrockin eri suuntauksista aina indie-rockiin asti!

Osa bändistä näki ja koki Uudenaallon ensimmäisen tulemisen 80-luvun taitteessa.

Nyt matka jatkuu omalla musiikilla, mutta tuolla samalla asenteella. Surut ja murheet potkitaan pois energisellä PUNKrockilla!

Bändin julkaisuihin kuuluu: Debyytti-LP vinyyli, Mitä sä haluut sitä sä saat! kesällä 2021! ja vinyylisingle: Pääoma ja valtiovalta kesällä 2022. Musiikkiamme löytyy myös suoratoistopalveluista! Levy-yhtiömme on legendaarinen Tamperelainen Hiljaiset Levyt!

Toinen Vinyyli-LP on tekeillä! Julkaisu syksyllä tai loppuvuodesta 2023!