fbpx

Louhela Jam viralliset ETKOT ja JATKOT

Pub Waski palvelee Louhela Jam kansaa koko tapahtumaviikonlopun ajan. Lauantaina luvassa Terassietkot ja sunnuntaina puistopäivän kruunaa Päätösklubi!

Klikkaa tästä Facebook-tapahtumaan.

Terassietkot la 3.6. Klo 18.00

Villasukka folkiksi musiikkinsa nimennyt Narrien Kuninkaat saapuu esittämään tunnelmallista musiikkiaan Ravintola Wasken terassille. Keikalla kuullaan kappaleita 2022 julkaistulta ”Kukkaketo” albumilta, sekä yhtyeen varhaisempaa tuotantoa. Kannattaakin ottaa yhtyeen musiikki haltuun jo ennakkoon suoratoistopalveluista. Fyysisiä levyjä myydään myös itse keikalla.

Visa Heinonen: laulu & kitara (Mind of Doll, Ministry of debauchery, Malmin Veho, Kings of Fools). Janne Immonen: laulu, kitara & koskettimet (Waltari, Ajattara, Verenpisara, Karuselli, Kings of Fools, Sleep of Monsters, T. Jarva and The Dark Place ).
Miikka Uunila: dobrobasso (Jytäjyrsijät, Malmin Veho, Kings of Fools).

Päätösklubi su 4.6. Klo 22.30

Johtotason plug & play orkesteri Johtoryhmä, päättää tämän vuoden Jamit. Kaikkien aikojen Jamien päätösklubilla saa kyytiä niin maailman ihmeet, kun muutkin ihmeet kategoriassa rock, pop ja mitä näitä nyt onkaan.

Varmista kokonaisvaltainen Louhela Jam kokemus ja tule mukaan!

Vapaapääsy. Tarkempi aikataulu tulossa pian. Huom! Tapahtumat ovat K 18.