fbpx

Can U Louhela Jam 2024 äänestys on auki!

Tänä vuonna Can U Louhela Jam 2024 -bändikisaan tuli yhteensä 252 hakemusta. Arvovaltainen tuomaristo kävi kaikki ehdokkaat läpi ja valitsi sieltä 30 ehdokasta finaaliin sekä yhden tuomariston valinnan suoraan esiintymään Jameihin. Tuomariston valinta oli tänä vuonna Jack’s basket room (katso maistiaisvideo täältä).

Kisa oli tänäkin vuonna äärimmäisen kova, koska Suomessa on selkeästi kova taso musiikissa. Tuomaristolle tuotti suurta päänvaivaa rajata äänestys vain 30 finalistiin, koska hyviä olisi ollut enemmänkin, joten karsintaa oli pakko tehdä.

30 finalistin joukosta, te hyvät ystävät, pääsette äänestämään kahta omaa suosikkia. Viisi eniten ääniä saanutta esiintyjää/artistia pääsevät esiintymään Louhela Jameihin 2.6.2024. Äänestys tapahtuu täällä. Äänestysaikaa on aina 14.4.2024 saakka, jonka jälkeen julkistamme voittajat Louhela Jamien -sivuilla sekä sosiaalisen median kanavillamme. Esiintymisen lisäksi eniten ääniä saanut esiintyjä saa 300 euron arvoisen lahjakortin.