fbpx

Jack’s Basket Room

Tänä vuonna tuomariston valinta Can U Louhela Jam -kilpailussa on Jack’s Basket Room!

Helsingissä majaansa pitävä Jack’s Basket Room on vuodesta 2015 alkaen luonut modernin amerikkalaiseen juurimusiikkin pohjautuvaa omintakeista linjaansa, josta voi kuulla vivahteita alt-countrysta, bluesista, rock ´n´rollista ja jopa indie rockista. Yhtye on keikkaillut Suomessa säännöllisesti perustamisestaan lähtien ja mukaan on mahtunut myös muutama esiintyminen Ruotsissa.

JBR:n ensimmäiset levyt “Welcome to” ja “Vanilla Club”:n yhtye tuotti ja julkaisi itse. 2020 julkaistun “Wrong Turn” levyn tuotti Espe Haverinen ja levyllä kuullaan monia suomalaisia huippuartisteja, kuten PK Kerästä, Espe Haverista, Yaria ja Antero Prihaa. Kolmannen täyspitkän albumin nauhoitukset ovat nyt myös saatu päätökseen, siltä julkaistaan sinkkuja kevään 2024 myötä. JBR:n tuotanto on saanut radiosoittoa yli 15 maassa ympäri maailmaa.

Laulu – Minna Kilpinen
Kitarat – Pasi Nissinen ja Henrik Rousku
Basso – Ville Heiskanen
Rummut – Joose Gröhn