fbpx

DogDukes

Tässä teille DogDukes eli Suomen Koirat!

Yhtye julkaisi hiljattain ensimmäiset sinkkunsa “Dogs” ja “If You Could”. Yhtyeen dynamiikka, selkärankaan uppoutuvat melodiat sekä tiukka groove tahdittavat sydämestä tulevaa lyriikkaa. Trion soundi perustuu soiton vapauteen, ja materiaalin vahvuus on sen monipuolisuudessa.

DogDukesin jäsenet soittivat ensimmäistä kertaa yhdessä studiossa viime kesäkuussa. Yllättävä ensitapaaminen toi sessioihin ainutlaatuisen ilmapiirin. Soittajat astuivat kylmiltään tuntemattomaan maahan, mutta uuden trion soundi löytyi nopeasti ja luonnollisesti. Soiton myötä yhteisen bändin muodostava fiilis syntyi välittömästi ja teemoissa syvennyttiin erityisesti minimalistisuuteen ja yksityiskohtiin.

Koirien musiikista voi löytää vivahteita mm. blues folkista tai jopa kaikuja Liverpoolin kaikkien tuntemasta nelikosta.