fbpx

Liivit Boys feat Tumppi Varonen

Jo monena vuonna Louhela Jameilla on ollut tarjolla myös tapahtumaa varten räätälöityä erikoisohjelmaa. Siitä ovat huolehtineet menestyksekkäästi Länsi-Vantaan kovimmat rokkarit Liivit Boys ja heidän vuosittain vaihtuva vieras.

Tällä kertaa Liivit Boys saa vieraakseen  legendaarisen pitkän linjan eturivin rockmuusikko Tumppi Varosen. Tumppi tunnetaan mm. Pelle Miljoonan eri aikakauden yhtyeistä sekä  Problems -yhtyeen perustajana ja laulusolistina.

Soolokeikkojen ohjelmistoon kuuluvat mm. Katupoikien laulu, Tahdon rakastella sinua sekä monet muut kappaleet, joista artisti tunnetaan. Setissä on mukana myös fiilikseen sopivia lainakappaleita, jotka ovat osaltaan muovanneet Tumpin musiikillista maailmankuvaa.Tumpilta ilmestyi 2023 viimeisin soololevy nimeltään Näillä mennään.