fbpx

East Electric

Ensimmäisenä esittelyyn East Electric!

Helsinkiläinen East Electric yhdistelee musiikissaan häikäilemättömästi grungen kultakauden soundia 70-luvun rockiin kuulostaen ilmaisussaan vimmaisen siloittelemattomalta.

Laulaja, Jocke Levälammen karisma kääntää tulkinnan suoraan yhteentoista luoden teksteihin syvyyttä ja paloa, jollaista harvoin pääsee kokemaan. Toni Kajastin kitara vie musiikilliselle matkalle, jossa rouheat riffit vuorottelevat vähäeleisen näppäilyn kanssa.

Rytmiä ryhdissä pitävät progressiivisen basson sanansaattaja Matti Vähätalo, sekä tuhatkätinen rumpali Tuukka Ilmakari.

East Electric julkaisi 2023 nimeään kantavan debyytti-EP:n, joka on soinut radioissa ympäri maailmaa ja rikkonut tähän mennessä jo 120 000 striimauksen rajan, eikä hiipumisen merkkejä ole näkyvissä. Bändi on kevään aikana äänittänyt uutta materiaalia ja on valmiina sähköistämään festarikesän jokaisen lavan.