fbpx

Can U Louhela Jam 2024

Kilpailu on päättynyt ja voittajat löytyvät ohjemasta Can U Louhela Jam -lavan kohdalta. Timanttisia keikkoja odotellessa voitte vielä kuunnella kaikkia finalisteja tältä sivulta.

Pikalinkit suoraan eri genreihin ja äänestykseen:
Alternative
Country
Disco
Elektroninen
Heavy
Iskelmä
Metal
Punk
Rap
Rock
Suomirock

Alternative

Sara Paakkari

Sara paakkari on nuori vantaalainen alternative/pop-laulaja ja lauluntekijä.

Viime vuonna hän lähti tavoittelemaan unelmiaan laulukilpailuun, jonka jälkeen palo musiikin tekemistä kohtaan on ollut kova ja uusia kappaleita on syntynytkin kotistudiolla lähes viikoittain.

Sara haluaa tehdä musiikkia niin sanotusti laatikon ulkopuolelta, jonka vuoksi hän innostuu nokkelista biisinaiheista sekä erikoisista ratkaisuista sanoituksissa ja tuotannoissa.

Country

Suruttomat

Käy jalan alle. Jää mielen päälle. Countryä Järvenpään syvästä etelästä.


William Öster & The Moonliners

William Öster & The Moonliners on rehellistä outlaw Americana musiikkia. Loistavan kuuloisen bändinsä säestämänä William Öster esittää omia kappaleitaan monille kipeistäkin aiheista.Disco

Mardi Tickle

Mardi Tickle on vantaalainen energistä discorockia tekevä artisti, jonka biiseissä kuuluu vaikutteita muun muassa Jamiroquailta ja Scissor Sisteriltä. Hänen kappaleissaan yhdistyy samaan aikaan jykevästi ja tanssittavasti disco ja rock. Vuodesta 2018 alkaen musiikkia tehnyt artisti on julkaissut viimeisimmän singlensä ’Mennyt on valmis’ viime vuoden marraskuussa ja on paraikaa studiossa valmistelemassa keväällä julkaistavaa uutta musiikkia. Mardi Tickle kutsuu energisellä ja iloisella esiintymisellään kaikki osallistumaan glitterrevoluutioon!

Elektroninen

Sini Sax

Pehmeäsoundinen artisti Sini Sax ihastuttaa kevyellä elektropopillaan, jossa kiehtovat tekstit yhdistyvät romantiikan, sydänhaavojen ja ranskalaisen estetiikan tunnelmiin. Kesällä 2023 soolona debytoineen artistin ensimmäiset singlejulkaisut ovat jo löytäneet valtakunnallisiin radio-ohjelmiin sekä Spotifyn kuratoimille valtavirtalistoille. Artisti valmistelee parhaillaan uusia julkaisuja ja artistin keikoilla pääseekin ihastumaan hänen tuoreeseen materiaaliin ja Sinin valovoimaan.

Heavy

Highway Queen

Highway Queen on Lahtelainen vuonna 2019 perustettu yhtye joka soittaa melodista hard rockia. Bändi on julkaissut pitkäsoiton Rockshots Records levymerkin alla sekä useita single julkaisuja ennen sitä. Orkesterin vahvuuksiin kuuluu tarttuvat melodiat, kitarariffit sekä intohimoinen esiintyminen.

Iskelmä

SusannaKristiina

SusannaKristiina on jyväskyläläinen artisti ja lauluntekijä, joka esittää tarttuvaa suomenkielistä popmusiikkia. Hänen kappaleensa ovat häivähdyksiä ihmissuhteiden erilaisista puolista.
Lauluillaan SusannaKristiina haluaa välittää sen, että kaikki elämässä koetut asiat ovat joko elämää suurempia kokemuksia tai vieläkin suurempia oppitunteja.


Monipuolisen kokonaisuuden kruunaa SusannaKristiinan tumma ja vahva tulkinta.

Veli Tapio

Espoolaisen Veli Tapion musiikki on maanläheistä ja oivaltavaa suomipoppia. Hänet tunnetaan erityisesti kappaleistaan ”Halpa Tallinna on muisto vain”, ”Jonossa Kouvolan Asuntomessujen” sekä ”Riki Sorsan näköinen mies”.

Vuonna 2022 alkaneen uransa aikana kansantaiteilija Tapio on julkaissut kaksi levyä sekä toistakymmentä singleä. Veli Tapion kappaleita on soinut paikallisradioiden lisäksi mm. YLE Radio Suomessa sekä Spotifyn soittolistoilla.

Metal

Sorretun Voima

Helsinkimetallin sanansaattaja Sorretun Voima yhdistelee musiikissaan hellävaraisesti eri genrejä aina numetallista hardcoreen ja kaikkea tältä väliltä. Mukaan on myös istutettu elementtejä räpin maailmasta.

Yhtye on perustettu vuonna 2019 Helsingissä ja jäseninä toimivat laulaja Miro Nykänen, kitaristit Verne Maijanen ja Henrik Pyötsiä, basisti Asmo Nykänen sekä rumpali Atte Kautto.

Sorretun Voiman esikoisalbumi ”Kaaoksen ääriviivat” julkaistiin 19.1.2024.

Eramaa

Eramaa esittää multivokalistista folkmetallia kolmen naislaulajan voimalla. Yhtyeen musiikissa
rouheat kitarat ja värttinämäinen suomifolktykitys vuorottelevat jouhevasti melodisen
harmonioinnin kanssa.

Eramaa tempaa emannat ja isannat takuuvarmaan tukanpyöritykseen, mutta välillä voi vain upota
kauniin kolmiäänisen naisjoukon vieteltäväksi tuonelan synkkiin virtoihin.Abstrakt

Abstrakt on viisihenkinen määrittelemätön sinfoninen black metal-bändi pääkaupunkiseudulta. Yhtyeeltä löytyy kaksi julkaistua levyä, Obsidian ja Uncreation. Huhu kertoo, että lisää saattaapi olla tulossa, kukapa tietää.

Sen pidemmittä puheitta, tykitellään.


Volucrine

Volucrine on modernia ja melodista vaihtoehtometalia soittava viisikko Kouvolasta, joka perustettiin vuonna 2009. Tunne aina edellä biisejään rakentava yhtye luottaa musiikissaan suuriin kertosäkeisiin, raskaisiin riffeihin ja monipuolisiin sovituksiin.

Helmikuussa neljännen täyspitkän albuminsa, ETNAn, Inverse Recordsin kautta julkaissut Volucrine on monissa liemissä keitetty livebändi, jonka räjähtävä energia lauteilla on täysin vertaansa vailla.

Chainline

Chainline on Valkeakoskelta nouseva energinen metalliyhtye, joka yhdistelee musiikissaan metallin eri tyylilajeja.


Punk

VARISTO 66

VARISTO 66 on juuri sitä mitä Länsi-Vantaa ei tiennyt tarvitsevansa. Kolmihenkinen yhtye perustettiin vuonna 2019 ja sen omassa tuotannossa kuuluu vahva punk-tausta ja kappaleiden sanoitukset on sidottu vahvasti arjessa ympäröivään Vantaalaiseen sielunmaisemaan.

Bändi on keikkaillut pari vuotta ja nyt se ponnistaa Variston Suurruhtinaskunnan ytimestä volumet kaakossa maailmanvalloitukseen pullonpalautusautomaatti kerrallaan.

Rap

Dudet

Kouvolalainen kaksikko Julius Keisari & Juise Leskien on vuodesta -07 lähinnä omaksi iloksi, viikonlopun ratoksi tai tekemisen puutteesta sessioineet jo klassikoiksi muodostuneita ikivihreitä.


”Eskolanmäen kaupunginosa herätti kytevän räphiilloksen täyteen loimuun ja ne liekit piiskasivat yli Pohjolatalon”.

Oiva Vedätys

Oiva Vedätys räppää ja ajaa ratikkaa. Hän kirjoittaa riimit päätepysäkeillä ja syö ruokatauolla joskus pizzaa. Oiva Vedätys on räpännyt yli 20 vuotta, mutta on julkaissut vasta yhden levyn, tosin asiaan on tulossa muutos. Oiva Vedätys asuu Helsingissä, mutta äänittää kappaleensa Vantaalla.Rock

East Electric

Helsinkiläinen East Electric yhdistelee musiikissaan häikäilemättömästi grungen kultakauden soundia 70-luvun rockiin kuulostaen ilmaisussaan vimmaisen siloittelemattomalta.

Laulaja, Jocke Levälampi raivasi tiensä 2021 Voice Of Finlandissa livelähetyksiin asti, mutta on vasta nyt päässyt todellisesti esittelemään virtuoosimaista monipuolisuuttaan. Jocke tuo tulkintaan kerrostalopalon verran läsnäoloa sekä teksteihin syvyyttä, jollaista harvoin pääsee kokemaan. Kitaristi Toni Kajastin edellinen kokoonpano, Superdiesel, täytti salit äärimmilleen aina edesmenneestä Nosturista Lepakkomieheen. Nyt miehen kitara louhii East Electricissä rouheam- min kuin koskaan aiemmin. Rytmiä ryhdissä pitävät progressiivisen basson sanansaattaja Matti Vähätalo, sekä tuhatkätinen rumpali Tuukka Ilmakari.

Vaikka kokoonpano on ollut kasassa vasta alle vuoden, paljon on ehtinyt tapahtua. Bändi julkaisi 2023 nimeään kantavan debyytti-EP:n, joka on soinut radioissa ympäri maailmaa ja rikkonut tähän mennessä Spotifyssa jo 120 000 striimauksen rajan, eikä hiipumisen merkkejä ole näkyvissä. EP:n You Shall Pay -kappale nostettiin Spotifyn kuratoimalle Rock ei ole kuollut -soittolistalle, jossa se keräsi ansaittua huomiota viikkojen ajan.

Bändi on viime aikoina hionut soittoaan ja tehtaillut uusia kappaleita odottaen nälkäisenä päästä esittämään näitä livenä!

Afternoon Astronauts

Afternoon Astronauts syntyi koronan keskeltä, ja on siitä lähtien aiheuttanut meihemiä Helsingin rokkiskenessä.


Tuore Suomen Emergenza-kilpailun voittanut, hard rockin perinteitä kunnioittava, nuorella ja valloittavan iloisella energialla porskuttava yhtye ei taatusti jätä ketään kylmäksi.


Yhtye koostuu neljästä palavahenkisestä miehenalusta: Iba (laulu, kitara), Jere (basso, taustalaulu), Jokke (kitara), Cassu (rummut).

Woitelu

Woitelu koostuu viidestä arkielämän punkkarista, joiden intohimona on soittaa punkrockia koko ajan enemmän ja kovempaa. Tuotannosta huokuu läpi ihmisenä elämisen haastavuus ja kotikulmien syvä kunnioitus. Livenä ehdottomasti täydessä elementissään ja sanoma tuutataan kuuntelijan aivolohkojen syövereihin uskomattomalla energialatauksella.

The Rattlesnake Shakers

20-vuotisjuhliaan viettävä helsinkiläinen bluesrocktrio The Rattlesnake Shakers antautuu jamin vietäväksi ja bluesin historia manifestoituu jälleen eläväksi maustettuna ripauksella 60-lukulaista psykedeliaa…Hammond-velho Sami Niemisen terästämä tuore sielukas single Worried Woman Blues nyt ulkona!

Triggers

Triggers on 2023 perustettu rock/grunge yhtye turkulaisten AvAciAn sekä Väistä! yhtyeiden jäsenten toimesta.

Triggers hakee vielä jalansijaansa musiikkikentällä tuoreena yhtyeenä, mutta markkinarako kyseisen yhtyeen musiikille on selkeä ja tilava. Yhtye soitti ensimmäisen keikkansa tammikuussa 2024 Turun Nirvanassa ja kehut yhtyeen toimittamisesta loisti läsnäolollaan.

Triggersin musiikkia on kuvailtu Foo Fightersin ja Klevertakin lehtolapseksi ja sen mukaista menoa yhtye tähtää tarjoavansa myös keikoilla.

Nättinassut

Nättinassut on kuuden muusikon yhtye, jonka tyylilaji on loputtomien mahdollisuuksien ja soundien täyttämä konemausteinen rock-pop, puhuttelevaa ja joskus rajuakin tekstiä unohtamatta.

Yhtye vaikuttaa pääkaupunkiseudulla, ja työstää aktiivisesti uutta musiikkia.
Keikoilla Nättinassut antavat kaikkensa! Monipuolinen setti takaa kuulijalle fiiliksiä ja elämyksiä laidasta laitaan!

Mojova

Mojova on Helsinkiläinen yhtye, joka on kuin lautanen buffetissa. Täynnä aineksia joiden ei pitäisi toimia yhdessä, mutta lopputuloksena on kuitenkin aistien sinfoniaa. Ammentamalla inspiraationsa musiikin kulta-ajoilta, yhdistäen tuotannossaan kaikkea progen ja countryn väliltä, Mojova on Mojova.

Suomirock

Varjokoodi

Varjokoodi on Helsinkiläinen, vasta perustettu melankolista suomirokkia soittava yhtye.

”Varjokoodi on vasta uransa alussa, mutta esikois-EP lupaa jo paljon tulevilta päiviltä. Bändi osaa näet lisätä rosoon myös tuiki tarpeellista tarttumapintaa, eivätkä ainesten keskinäiset kontrastit riko isoa kuvaa.” / Mika Roth, desibeli.net

Varjokoodissa yhdistyy rokin rouheus kitaristi Jukan riffeineen ja sooloineen, sekä laulaja Eemelin herkkä iskelmätyylinen laulu. Pikantin lisän bändiin tuovat basisti Jere ja kruununa rummuissa loistava Maiju.

Fyysinen huomautus

Fyysinen Huomautus on karkkilalainen vuonna 2022 perustettu punkahtavaa rokkia soittava yhtye, jonka vahvuuksia ovat omat tarttuvat biisit ja järjettömän energinen live-show.

Karhukolari

Karhukolari on vuonna 2017 perustettu nuorten tamperelaismuusikoiden luotsaama suomirock-nelikko. Debyyttialbuminsa keväällä 2021 julkaisseen yhtyeen uuden aallon suomirockia on luonnehdittu ”tyylikkääksi yhdistelmäksi kaikkia genren hienoimpia elementtejä”.

Suvereeniin livesoittoon, suomen kielellä leikittelevään lyriikkaan ja riemukkaan spontaaniin lavamelskeeseen konseptinsa perustava bändi kumartaa tuotannossaan vahvasti perinteisen rockmusiikin kaanonille unohtamatta kuitenkaan elegantteja funk-, indie- ja jopa progevivahteita.


Mikael Arvaja / Laulu ja kitara
Julius Tuomarla / Kitara ja taustalaulu
Sakari Halonen / Basso
Miika Röyskö / Rummut

Varissuo

Varissuo on yksi Turun timanteista, joka loistaa myös tulevaisuudessa, kirjoittaa kaupunkiympäristön apulaispormestari Elina Rantanen (vihr). (Turun Sanomat 1.2.2024)

Varissuo on turkulainen suomenkielisen rock-musiikin kentällä operoiva bändi.
10 vuoden hiljaiselon jälkeen bändi on herännyt talviunilta ja on valmis rokkaamaan juuri Sinun kanssasi!

Kyydit

Kyydit on vuonna 2020 perustettu, suomenkielistä vaihtoehtorockia soittava kokoonpano Forssasta. Bändi luottaa 2000-luvun taitteen kotimaiseen rockmusiikkiin, josta aikalaiset saattavatkin kaikuja kuulla ja tunnistaa. Bändi vitsaileekin soittavansa ”Jyrkirockia”. Termi, jonka varmasti Jyrki-ohjelman kanssa aikanaan kasvaneet tunnistavat.

Bändin musiikki kahlaa usein tietynlaista suomalaista äidinmaidosta perittyä melankoliaa, mutta mukaan mahtuu myös meneviä ralleja. Bändin tavaramerkkinä on tarttuvat melodiat pienillä erikoishöysteillä tarjoiltuna.

Kyydit on vuoden 2023 Radio Suomirockin Kellareista Kuuluisuuteen -kisan voittaja!

Taikakaulin

Taikakaulin on Tampereen kuppiloiden nurkissa kouliintunut vuonna 2017 perustettu rockjyrä.
Yhtyeen musiikki on suomenkielistä vanhanliiton rokkia jonka vaikutteet tosiaan tulevat jostain tuolta menneiltä vuosikymmeniltä kumminkin modernilla otteella.


Yhtyeen energisillä keikoilla tarjotaan throwback-henkinen kunnon rock-kokemus ilman retronysväystä, ideana on siis kova ajo, hyvä meno ja kunnon boogie.

Varjola

Varjola on vuonna 2018 perustettu nelihenkinen suomalainen rock-yhtye. Varjola kuvailee musiikkiaan tummansävyiseksi moderniksi rockiksi jonka sanoitukset käsittelevät usein ihmismielen ja elämän varjopuolia. Suomeksi lauletun perinteisen rockin seassa Varjola on raikas moderni vaihtoehto jopa ”musta lammas” sekoittaen sampleja, breakdowneja ja raskaita mutta melodisia kitarariffejä puhtaiden laulujen kanssa. Muun muassa satoja kertoja Radio Suomirockilla ja Radio Rockilla soinut yhtye pitää tärkeänä elementtinä keikoillaan energistä esiintymistä.

VARJOLA ON:
Laulu – Wesa Hauturi
Kitara – Arttu Kurkinen
Basso – Niko Sihvonen
Rummut – Jesse Pölönen