fbpx

Can U Louhela Jam 2020?

Onko sinulla bändi tai oletko sooloartisti ja haluat päästä esiintymään hyvissä puitteissa kunnon festareille isolle yleisölle? Silloin Can U Louhela Jam -bändikisa on juuri sinua tai sinun bändiäsi varten.

Bändikisaan saavat osallistua niin bändit, sooloartistit kuin orkesterit. Kilpailussa ei ole ikä-, genre- tai aluerajoitteita. Kilpailuun voi osallistua yhdellä omalla kappaleella ja kappale tulee olla ladattuna Youtube-videopalveluun. Ilmoitautuminen tehdään alla olevalla lomakkeella ja se on auki 1.3.2020 saakka.

Voittajat ratkotaan yleisöäänestyksellä, jossa jokaisen kilpaluun osallistuneen kappale on nähtävissä ja kuultavissa Louhela Jamien nettisivuilla. Näistä neljä eniten ääniä saanutta pääsee esiintymään Louhela Jamien sivulavalle. Viime vuonna ääniä annettiin yli 6300. Tänä vuonna on myös erityinen tuomariston valinta, jossa arvovaltainen raati valitsee yhden esiintyjän eniten ääniä saaneiden lisäksi. Eniten ääniä saanut esiintyjä palkitaan esiintymisslotin lisäksi 300 euron arvoisella F-Musiikin lahjakortilla.