fbpx

Etkot

Sen lisäksi, että meillä on LouHellaJam Klubeja koko viikonloppu, niin meillä on tarjota teille vielä lauantai-etkot Pub Waskessa, Iskoskuja 3, 01600 Vantaa (Kauppakeskus Myyrmanni).

Luvassa tulikuumaakin kuumempaa ohjelmaa sillä tänä vuonna etkojen livemusiikin annista vastaa Mikko Herrasen yhden miehen orkesteri! Tätä ei kannata missata.

Herra Herrasen omin sanoin: ”Herrasen ”viihdytyskeikolla” ei koskaan tiedä mitä seuraavaksi tapahtuu. Yleisö päättää, tai sitten ei.”

klo 12-24 Iso terassi auki

Klo 16:00 Tietovisa

Klo 19:00 alkaen Mikko Herranen lämmittelee Jamikansaa

”Mikko herranen on pitkän linjan muusikko, taiteilija ja viihdyttäjä. Viimeisten 25 vuoden aikana Herranen on soittanut tuhansia keikkoja joiden tyylilajien kirjo kattaa jotakuinkin kaiken iskelmästä, laulelmasta ja jazzista pop, rock tai vaikka death metal klassikoihin. Herranen on multi-instrumentalisti joka kappalevalintojen lisäksi yllättää toisinaan myös soitinvalinnoillaan. Musiikki on parhaimmillaan silloin kun se herättää tunteita, on Herrasen motto. ”Pyritään siihen että yleisö viihtyy”.

Lainakappaleiden tulkitsemisen lisäksi Herranen on säveltäjä ja sooloartisti joka on tähän mennessä julkaissut kolme soololevyä ja keikkaillut laajasti myös tämän tiimoilta pitkin Suomea.”

Klo 22:00 alkaen KARAOKE!

Poikkea myös sunnuntaina ennen puistoon menoa virkistävillä ja taatusti kylmillä juomilla, puistosta palatessa löydät meiltä karaokea ja yleistä ilonpitoa, niin ei pääse ilta loppumaan kesken! Olemme auki sunnuntaina 2.6 klo 10–02.

Lämpimästi tervetuloa!