fbpx

Etkoklubi

Tänä vuonna uutuutena Jameissa on Etkoklubi, joka käynnistää festarimeiningit jo keskiviikkona 29.5.2019. Klubi on ravintola Kotossa, Vapaalantie 2, 01650 Vantaa.

Seuraava päivä on Helatorstai, joten ei ole mitään syytä olla tulematta.

Bändien lisäksi grillausta klo 18-20, erikoisoluita, sangriakannuja ja spritzereitä. Tiedossa siis hurjat grillibileet!

Tapahtumaan on vapaa pääsy!

Trio Henkinen Kesoil

Trio Henkinen Kesoil on lainakappaleita esittävä katusoitahtava kokoonpano. Trion soittimet ovat vähän normaalista poiketen ukulele, haitari ja viulu. Laulussa satojen tyylien Salmelainen. Vuonna 2019 THK viihdyttää kansaa Leevi and the Leavings -yhtyeen kappaleilla.

Tack uns arkaista boogiee!:)

Hulda Huima ja Hitaat Sekunnit

Hulda Huima on helsinkiläinen laulaja-lauluntekijä, jonka suomenkielinen musiikki ammentaa niin iskelmällisestä perinteestä kuin omaehtoisesta rokista. Avoimet ja herkät kappaleet kumpuavat rakkaudesta ja elämän ihmettelystä, joita yhtye Hitaat Sekunnit säestää rennon antaumuksellisesti. Levyjen lyhyiksi ja pureviksi luonnehditut soolot kasvavat keikoilla tarpeen vaatiessa hurjiksi, psykedeliaa tihkuviksi improvisaatioksi.

Hulda Huima on julkaissut yhtyeineen kaksi täyspitkää albumia Hulda Huima ja Hitaat sekunnit ja Hulda Huima ja Mustat kalsarit. Levyt ovat saaneet erittäin hyvän vastaanoton niin kriitikoilta kuin kuuntelijoiltakin. Niitä on kiitelty muun muassa laskelmoimattomasta karheudesta ja aseistariisuvasta vilpittömyydestä.

Sijainti

Etkoklubi järjestetään Ravintola Kotossa, Vapaalantie 2, 01650 Vantaa.