fbpx

Ohjelma

Tänä vuonna meillä on puistossa vaikka mitä! Ohjelmaa löytyy päälavalta, sivulavalta, lasten- ja nuortenalueelta sekä on mattolaituritanssia ja tubettajaa.

Pikalinkit ohjelmiston osa-alueisiin löydät alta:
Päälava
Sivulava
Lastenalue
Nuortenalue
Mattolaituritanssit

Päälava

Miljoonasade

Vuonna ’85 Jyväskylässä perustettu Miljoonasade on tehnyt tiensä suomalaisten sydämiin lukuisten helposti tunnistettavien hittiensä avulla, joita leimaa sanataiteilija Heikki Salon nerokkaat sanoitukset.

Tänä kesänä Jokiuoman puistossa saattaakin yleisössä olla samasta perheestä jopa kolmenkin sukupolven edustajaa hoilaamassa muun muassa kappaleita kuten Lapsuuden sankarille, Marraskuu, Silmitön talvi, 506 ikkunaa, Miljoonasade, Lelukaupan häät, Meitä Jyrätään, Olkinainen, Tulkoon rakkaus ja Voipallo.

Kuolleista noussut ja nykyisin erittäin eläväksi julistettu Miljoonasade julkaisi Sähköinen Rouva Maa -albumin helmikuussa 2016, jota seuraava pitkäsoitto Karkumorsian laskeutui kauppoihin helmikuun alussa vuonna 2019.

Miljoonasateen uutta tulemista livenä jo todistaneet silminnäkijät ovat kehuneet vuolaasti bändin keikkoja. Tule paikalle todistamaan yhtä Louhela Jamien historian hienointa hetkeä, kun lavalle nousee yksi eittämättä suurimmista kotimaisista bändeistä!

Kalevauva.fi

Kalevauva.fi on Aapo Niinisen ja Kimmo Nummisen muodostama nykypäivän trubaduuriyhtye, jonka sanoitukset on kerätty suoraan kansan suusta: keskustelupalstoilta ja nettikommenteista. Kalevauvalla on syvät kytkökset Vantaaseen ja varmasti tämän innoittamana on syntynyt myös yksi heidän hiteistään Vantaa. Tulkaa kuulemaan, kuullaanko Vantaalla Vantaa, vaiko Kouvola tai Jyväskylä tai jotain ihan muuta. Laulut suorastaan pakottavat liittymään mukaan lauluun mukaansa tempaavien kertsien ansiosta.

Liivit Boys feat. Jiri Nikkinen

Nyt on Hyvä Bore!!!

Länsi-Vantaan kovimmat rokkarit Liivit Boys saa tällä kertaa vieraakseen myöskin Vantaan kasvatin ja elävän Legendan Jiri Nikkisen. Jiri on tuttu muun muassa Cliftersistä, Revolverista ja Beatles Tribute Bandista ja on keikkallut ja levyttänyt jo 80-luvun alkupuolelta aina tähän päivään saakka.

Kaikki varmasti muistavat ikivihreät kappaleet Elekieltä, Angelika, Mut Murhaa, Läpinäkyvää ja Hyvä Bore. Tule paikalle katsomaan, että kuullaanko näitä kappaleita vai muita hittejä, kun Liivit Boys ja Jiri yhdistävät voimansa. Mahtavat jortsut saadaan ainakin aikaiseksi, sehän on selvää.

The Milestones

Suomen yksi kovimmista perinteisen rockin sanansaattajista ja aina raudanlujasta livekunnosta kuuluisa The Milestones julkaisi odotetun viidennen albuminsa ”Beautiful Light” 1.3.2019. Albumin myötä vuonna -94 perustettu ja edelleen alkuperäisessä kokoonpanossa louhiva bändi aktivoituu keikkarintamalla ja on täten esiintymässä myös Louhela Jameissa. Deep Purplen, Whitesnaken ja D-A-D:n kaltaisia legendaarisia bändejä lämmitellyt bändi on tullut tutuksi useista sadoista kovista keikoistaan aina ulkomaita myöten. Uuden albumi ja siitä lohkaistut singlet ja video ovat saaneet hyvin huomiota ja vankkaa kulttisuosiotakin nauttiva tulee tarjoamaan Jamiyleisölle kunnon maailmanluokan rock-meininkiä.

Henna Emilia & Houreet

Henna Hietamäen luotsaama, vuonna 2017 perustettu Henna Emilia & Houreet on samanaikaisesti raikas tuulahdus kotimaisessa popkentässä sekä aikahyppy brittipopin kultakaudelle, 90-luvulle.

Kepeältä vaikuttava fiilistely ja suurempaa merkitystä karttavat sanoitukset saattavat johdattaa kuulijan äkkisyvään ja särökitaroiden äänivallivirran vietäväksi.

Radio Helsingissä viikon levyksikin helmikuussa valittu Lauluja ihmisistä ja eläimistä on Henna Emilia & Houreiden ensimmäinen pitkäsoitto, johon kannattaa jokaisen popparin tutustua ja antautua virran vietäväksi.Jos esimerkiksi Lush, Blur ja Wilma tai vaikka The Verve, Ride ja Lemonator saavat antennisi värähtämään, niin nyt on taas yksi syy pyhittää jamisunnuntai paremmalle meiningille!

Rokrok ja poppop! ❤

Olli August & Dilemma

Dilemma ja Olli August tunnetaan energisestä ja mukaansa tempaavasta esiintymisestä. Dilemmaa on kuunneltu Spotifyssa yli miljoona kertaa ja vuonna 2018 kaksikko veti ympäri Suomea noin 100 keikkaa yökerhoista suosituimpiin festareihin. Tänä vuonna kaksikko näyttää, että miltä paikallinen RAP kuulostaa vuonna 2019 ja Louhela Jamessa.

Aikuiset Miehet

Louhela Jamilla on ollut perinteenä tarjota yhdelle Vaskivuoren Lukion bändille esiintymispaikka Jameissa. Tällä kertaa kyseessä ovat Aikuiset miehet. Vaskivuorelainen kulttiklassikko jo vuodesta 2016! Keimolan takametsäläisen folk-progen keskeinen nimi Suomessa; iloisia ukulelesointuja, kosmista ulinaa ja modernia kansanrunoutta Maa-planeetan arvoituksista. Tulkaa katsomaan ja tarkastamaan, että kuinka aikuisia nämä miehet ovat.

Zepikät 2.0

Louhela Jamien lastenbändi on Zepikät 2.0.Ollaan kovakuoriaisia, Halavasepiköitä, viimeisiä lajissamme. Joitain aikoja sitten Vantaan Mätäojan ja Jokiuoman puistoa siivottiin lahoavista pajuista, meidän kodeista. Onneksi ihmiset huomasivat meidät ja säästivät kotimme! Tämän kunniaksi Halavasepiköiden korkeakoulun musiikkiluokalta valmistuneet soittoniekat ryömivät kiittämään teitä muzalla!

Tänä vuonna Zepikät 2.0 tulee olemaan huima, ultimaattinen ötökkäshow, sillä mukaan liittyy Mamia Companyn taitelijat näyttämään tanssimoovit. Tule paikalle ja voit melkein kuulla, kun kaverimme viereisestä metsästä hurraavat. Konserttia katsomaan on tulossa myös ötökkäkulkue, joka lähtee Taidetalo Toteemista ja saapuu paikalle Jokiuoman puistoon juuri parahiksi Zepiköiden keikalle.

Tästä diggaa niin lapset kuin aikuisetkin. Soitetaan meidän lempparibiisejä, mitkä usein kertoo ötököistä ja muista kivoista asioista. Tulkaa katsomaan, tanzzimaan ja rokkaamaan!

Let’s Zepikät!

Sivulava

Rebellix

Koko Can U Louhela Jam -kilpailun voitti Rebellix, jolle on nyt luvassa esiintymisen lisäksi myös kaksi päivää Vantaan Nuorisopalvelujen studioaikaa Arkissa sekä lahjakortti Vantaanportin F-Musiikkiin.

Rebellix on Helsingissä vuonna 2015 perustettu Heavy Metal yhtye. Bändin on perustanut nykyään yhtyeessä laulajana toimiva Sammy DGee. Rebellix tunnetaan melodisista kitarariffeistään sekä nopeasta temmostaan, jota voi kuulla esimerkiksi Final Decay EP:llä, joka julkaistiin vuonna 2018. Rebellix on soittanut lukuisia keikkoja, Suomessa sekä muutamia myös ulkomailla. Bändi on julkaisemassa keväällä uutta musiikkia uuden kokoonpanon kanssa, joka koostuu seuraavista hahmoista; Sammy DGee (laulu), Mikael Leinonen (Rummut), Tomi Lappalainen (Kitara), Kimmo Kelpinen (Basso) sekä Santeri Salmela (Soolokitara).

Kari Aalto Rock n Roll Sirkus

Pertti Kurikan Nimipäivissä koko kansan sydämet valloittanut, Suomen aidoimmaksi rocktähdeksi tituleerattu Kari Matti Alias Aalto polkaisee Rock kesänsä käyntiin Louhela Jam festivaaleilla uuden viihdeorkesterinsa kera.

Kari Aalto Rock ´n Roll Sirkus -nimellä kulkevaan katras tarjoilee Härmässä vielä ennenkuulumattoman ja -näkemättömän Rock-, Räp- ja Metallimusiikkia yhdistelevän spektaakkelin. Yhtyeen esitys sisältää ainutlaatuisen omintakeisen, parhaimmillaan jopa euforistiselle tasolle yltävän musiikillisen sinfonian höystettynä huikeilla visuaalisilla efekteillä.

Eikä sirkus olisi Sirkus ilman fantastista oheisohjelmaansa! Aallon esityksen oleellisimpina elementteinä mukana kulkevat hassun hauskat klovnit sekä akrobaatit, hämmästyttävät taikurit, kauniit tanssitytöt, uhkarohkeat miekannielijät ja liekinsylkijät, parrakkaat naiset, ihmeelliset voimamiehet sekä tietenkin korkeuksia uhmaavat trapetsitaiteilijat.

Aalto orkestereineen haluaa, tietyn mystiikan tason ja fanijoukkojensa ainutlaatuisen kuulijakokemuksen varmistamiseksi, rajoittaa kesän esiintymiset hyvin tarkkaan suunniteltuun määrään. Louhela Jam onkin niitä harvoja ja valittuja tapahtumia missä Aalto tänä kesänä esiintyy.

Tästä uniikista spektaakkelissa ei yleisö takuuvarmasti jää kylmäksi. Kaikki kansa ja väki olkoot tervetullut hämmästymään!

Korkealta ja kovaa, täältä tulee KARI! Rock ´n Roll! OU-JEA!

Kuona

Kuona on epämetallia soittava kollektiivi Tampereen Teiskosta. Musiikkityyli on yhdistelmä eri tyylilajeja ja tahtilajeja, jotka kumpuavat punkin, metallin sekä progahtavan alternative-häröilyn maailmasta. Kuona on oman musiikkigenrensä, ”epämetallin”, pioneeri. Saundi ja habitus on uniikkia. Kaaoszine kuvaa Kuonaa aggressiiviseksi, persoonalliseksi ja hämmennystä herättäväksi. Keikkasetti koostuu häämekoista, agressiivisestä meiningistä ja yleisön huudattamisesta. Vaikutteita ovat mm. Apulanta, System of a Down, Slayer, YUP, Iron Maiden, Stam1na jne. Käytännössä tämä näkyy huutamisena 7/4 tahtien päälle, sekä progressiivisena dissonanssihammaspora-kitarointina.

Kuona julkaisi 2018 ensimmäisen pitkäsoittonsa Kaksivaaran. Nyt 2019 kevään ja kesän aikana julkaistaan useampi single, jotka lopulta muodostavat heinäkuussa julkaistavan EP:n ”Peak!s”. Kuonan musiikkia löytyy Spotifystä ja muista suoratoistopalveluista. Kuuntele, jos uskallat. Kun tulet Jameihin paikalle, parempi ottaa antibiootit jo kotona valmiiksi, sillä KUONAVYÖRY HAUTAA!

Trial By Fire

TRIAL BY FIRE on nuori, vahvaa intohimoa, röyhkeyttä ja taitoa huokuva raskaamman rockin kokoonpano Haminasta! Tämän 2001-02 syntyneen poppoon aktiivinen toiminta sekä oman musiikin tuottaminen sai alkunsa syksyllä 2017. Jäsenten pitkä soittotausta sekä treenimoraali ovat hioneet yhteissoiton tiukkaan kuntoon nuoresta iästään huolimatta. Tähän mennessä yhtyeen julkaisemat kaksi tuoretta singleä tulevalta “Mayhen Uncovered” EP:ltään ovat herättäneet paikallistasolla merkittävää huomiota, jonka jatkumona tähtäin on vain ylöspäin kohti suurempia keikkalavoja.

Tulevan kesän Louhela Jamissa tältä ryhmältä tullaan näkemään energiaa tihkuvaa sekä näyttävää lavapreesenssiä unohtamatta säästelemätöntä soitantaansa. Musiikki, jonka suolana toimivat massiiviset ja tekniset kitarasoolot eivät tule jättämään ketään kylmäksi!

Deadline

Deadline on räppiä, rokkia, poppia ja kaikkea siltä väliltä!

Vuonna 2018 aktivoitunut kaksikko tuo suomen musiikkikentälle jotain uutta, mihin ei olla ennen törmätty. Tyylisuunta pohjautuu räppiin, mutta jokaiseen biisiin on sekoiteltu vivahteita muista genreistä. Kaksikolla on lavalla akustiset rummut, jotka tuo myös lisää energiaa live-esiintymisiin modernien rap-taustojen rinnalle.

Deadline julkaisee esikoislevynsä vuonna 2019 joten varmistathan, että olet kuulemassa sitä ensimmäisten joukossa Louhela Jameilla!!

Defenent

Defenent on on neljän parikymppisen muodostama rock/heavy-yhtye. Bändin tuotanto on uutta metallia klassisen hevin soundeja kunnioittaen. Defenent ei suinkaan ole mikään tuntematon nimi Louhela Jameilla, vaan se valloitti sivulavan jo kesällä 2018. Tämä on enemmän kuin poikkeus Jamien esiintyjälistassa, että sama bändi esiintyy perättäisinä vuosina, mutta te yleisö halusitte ja sitä saa mitä tilaa. Vuonna 2019 on luvassa entistäkin vauhdikkaampaa menoa.

Lastenalue

Louhela Jamien lastenalueella on tänä vuonna iloista sirkusötököiden säpinää!

Festarit starttaa, kun lasten ötökkäkulkue saavuttaa jo tutuksi tulleen ja kaikkien rakastaman Jamipellen johdolla festarialueen ja lavalle päästetään legendaarinen Zepikät -lastenorkesteri. Kaikki mukaan joraamaan ötököiden tahtiin!

Lastenalueella on kaikenlaista iloista ohjelmaa nuoremmille festarivieraille klo 12-17 välisenä aikana. Ensimmäiselle 1500 lapselle on luvassa ilmapallo. Lisäksi voit temppuilla sirkusradalla, tehdä oman jamisoittimen soitinpajalla, teetättää pientä maksua vastaan kasvomaalauksen tai otattaa polaroidkuvan. Piirustuspajalla voit osallistua Zepikät-piirustus ja -tarinakilpailuun. Paras teos palkitaan Louhela Jam-teepaidalla!

Mamia Companyn teatteriesitystä Viivi Viitasammakon ja Mikko Lammikon seikkailuista voi seurata klo 13.00 ja 15.30.

”Älä heitä roskaa. Et voi koskaan tietää kenen kotia se moskaa.”

Sammakko palaa synnyin lammelleen sukujuhliin. Sammakon odottaessa sukulaisiaan Lampi herää henkiin. Tästä alkaa Sammakon ja Lammikon seikkailu. Miten käy Sammakon, kun Lammikko sairastuu kaikesta siihen heitetystä roskasta? Pystyykö yksi pikkuinen Sammakko pelastamaan ystävänsä vai tarvitaanko siihen vähän apua?
Sammakkolammikko on monitasoinen teos puhtaan veden tärkeydestä.

Vuorovaikutteinen tanssisatu on suunnattu koko perheelle (4v. ylöspäin). Katsojat pääsevät mm. osallistumaan Sammakon sukulaisina Lammen pelastamiseen.


Koko perheen suunnistuksessa pääsee tutustumaan puistoalueeseen hauskojen pienten visaisten tehtävien parissa. Kannattaa ladata puhelimeen QR-koodilukija tätä varten.

Lisäksi sokerina pohjalla alueelta löydät hurjan hauskat Bigboolsit! Tämä hauska laji sopii parhaiten yli 120 cm pitkille henkilöille. Sisäänpääsymaksu yhdelle kierrokselle on kaksi euroa. Varaathan pientä rahaa mukaan Bigboolsseja, kasvomaalausta ja polaroidkuvia varten!

Nuortenalue

Vantaan nuorisopalvelut tuo Louhela Jameihin Circus & Chill -nurkkauksen! 

Tule telttakatoksen suojaan tai auringonpaisteeseen lekottelemaan säkkityynyille, latailemaan puhelinta ja tankkaamaan vettä. Voit myös tulla mittelemään kaverisi kanssa sumopainimatolla ja osallistumaan leffalippukilpailuihin. 

Spesiaaliohjelmana Sirkus Magenta tarjoaa avoimen sirkuspajan, jossa voi harjoitella temppuja. Festarifiiliksen voit ikuistaa ottamalla polaroid-kuvan sirkusseinän edessä! 

Tubettaja Lakko

Supersuosittu tubettaja Lakko Meet&Greetissä Louhela Jameissa klo 12.30-14.
Tule ottamaan kuvia ja vaihtamaan pari sanaa Lakon kanssa!

Mattolaituritanssit

Jokiuomanpuiston viereisellä matonpesupaikalla järjestetään mattolaituritanssit 2.6. klo 10-12.

Tanssijoita viihdyttää Antero Ketonen Trio. Ei muuta kuin tanssikengät jalkaan ja nauttimaan perinteikkäämmästä menosta ennen varsinaisen pääkonsertin alkua. Tervetuloa!

Paikalla myös buffet, josta saa virvokkeita ja pientä syötävää.