fbpx

Sijainti ja aluekartta

Jamien alue pysyy tutussa ja turvallisessa Jokiuoman puistossa myös vuonna 2020. Alla viime vuoden aluekartta. Uusi kartta julkaistaan, kun kaikki suunnitelmat on saatu lopullisesti maaliin ja voidaan kertoa varmasti, että mitä kaikkea kivaa sieltä löytyy tänä vuonna. Sen verran voidaan paljastaa, että aika monta jokeria on vielä tässä vaiheessa taskuissa.

Aluekartta

Louhela Jamien festarialueella on tänäkin vuonna monia erilaisia aktiviteetteja. Alla olevasta aluekartasta näette, että mitä kaikkea kivaa siellä on missäkin tarjolla. Huomioithan, että pyörää olisi hyvä taluttaa alueella.

Sijainti

Louhela Jam festarit järjestetään perinteisesti Jokiuomanpuistossa Vantaalla. Puistoon pääsee parhaiten joko Ruskokujan tai Haltiantien kautta. Pysäköintipaikkoja ei ole, joten suositeltavinta on tulla julkisilla kulkuneuvoilla, fillarilla tai kävellen näin säästämme myös luontoa. Lähimmät juna-asemat ovat Martinlaakson asema ja Louhelan asema. Louhelan juna-asemalta kävelymatkaa on noin yksi kilometri. Ja Louhelaan pääsee sekä I- että P-junilla. Ja bussejakin tulee Martinlaaksoon vaikka mistä.