fbpx

Yhteistyökumppanit ja tukijat

Arvokkaalla ja korvaamattomalla yhteistyökumppaniemme ja tukijoidemme avulla varmistamme jokavuotisen tapahtuman onnistumisen. Käy tutustumassa ja tukemassa yhteistyökumppaniemme ja tukijoidemme toimintaa logojen takaa löytyvistä linkeistä.

Kotikaupunkimme Vantaa on rokannut mukana Jameissa jo hyvin pitkään. Tapahtuma tuotetaan yhteistyössä Vantaan Kaupungin kulttuuripalveluiden kanssa.

Ota seurantaan Facebookissa ja Instagramissa Vantaan kaupunki ja Kulttuuria Vantaalla niin tiedät, mitä kaikkea muuta Vantaalla tapahtuu

Pitkäaikainen Louhela Jam kumppani Transmito Oy on ammattitaitoinen ja luotettava kuljetusyritys Vantaalta. Transmito mahdollistaa tänäkin vuonna onnistuneen logistiikkamme sekä kuljetukset.

KOTO Ravintolat on Vantaalainen ravintolaketju joka panostaa toiminnassaan laatuun ja asiakaspalveluun.​ KOTO ravintolat ovat suosittuja ja maukkaasta ruoasta tunnettuja lounasravintoloita, tarjoten myös cateringpalvelut kaikenkokoisiin tilaisuuksiin.
www.kotoravintolat.fi

Sali Sports & Grill valmistaa mehevät pizzat aidossa puu uunissa. Valmistamme annokset ainoastaan parhaista raaka-aineista sekä tuoreita vihanneksia. Ylpeytemme on aito hiiligrilli, jonka hellässä savussa valmistamme lihat sekä mehevät hampurilaispihvit.

Salin löydätte Länsi-Vantaan Pähkinärinteestä osoitteesta Lammaslammentie 9 01710 Vantaa.

Hotelli, joka tarjoaa majoitusta myös joustavin kuukausihinnoin.

Nolin modernit ja tyylikkäät majoituskohteet, joita löytyy pääkaupunkiseudulta jo seitsemän, sopivat kaikille, jotka haluavat nauttia urbaanin elämäntyylin mukavuuksista ilman kallista hintalappua. Ainutlaatuisen kuukausihintajärjestelmän ansiosta voit majoittua niin kauan tai niin lyhyesti kuin haluat – se antaa täydellisen joustavuuden ja hallinnan elämisjärjestelyistäsi.

Nykyaikaiset mukavuudet helpottavat vieraita elämään parasta elämäänsä Nolilla. Tarjolla on erilaisia tiloja, kuten täysin varustettu yhteiskeittiö, pesula, kuntosali, sauna- ja työskentelytilat sekä paljon muuta!

Olipa majoituksen tarve hetkittäistä tai pidempiaikaista, Nolilla kaikki puhaltavat samaan hiileen. Henkilökunta järjestää joka kuukausi sosiaalisia aktiviteetteja, jotta vieraat voivat tavata naapureitaan ja tutustua erilaisiin palveluihin yhdessä. Yhteisöllisyys on Nolin ytimessä, siksi he ovatkin mukana myös Louhela Jameissa!

Jos siis etsit edullista mutta ylellistä majapaikkaa kaupungista, tutustu Noliin – täydelliseen vaihtoehtoon väliaikaiseksi kodiksi.

www.nolistudios.com

Tervetuloa asioimaan tuttuun ostariin! Tiskin takana odottavat 25 erilaista palvelua ja melkein kaikissa sinua palvelee itse yrittäjä. Joko juttelit vaikka Joonaksen kanssa tai rupattelit aamukahvilla Natalian seurassa?

Meille tärkeintä ovat lähialueen asukkaat ja olemme iloisia voidessamme olla mukana tukemassa alueelle tärkeää, koko perheen tapahtumaa. Mukavien ja kaikille tarkoitettujen tapahtumien perinteet ovat hyvä asia meille kaikille.

www.martinlaaksonostari.fi

Wanda’s Kitchen & Lounge – Hyvän ruuan puolesta Myyrmäessä jo vuodesta 2016! Tervetuloa nauttimaan hyvästä ruoasta rennon tyylikkäässä ilmapiirissä, jossa henkilökunta on aidosti hymyilevää ja palvelevaa!

Tarjolla on lounasta, à la cartea, tapahtumia ja erikoisbrunsseja. Lisäksi tarjoamme mm. catering-palvelua, yksityistilaisuuksia sekä sauna- ja kokoustilojen vuokrausta.

www.wandas.fi

Tervetuloa koko kansan olohuoneeseen Myyrmäen parhaalle paikalle, missä ollaan vaan ja viihdytään.

Kauppakeskus Myyrmannin kainalossa on pubi, jossa on kaikki mitä elämästä nauttiva ihminen voi toivoa. Pub Waskin aurinkoterassi viihdyttää Jamikansaa, eikä omia eväitä tarvita, sillä tarjolla on myös viimeisen päälle pubiruokaa. Illan viiletessä voit astua estradille ja ottaa lavan haltuun esittämällä karaokebravuurisi!

www.tulikuuma.fi/restaurant/pub-waski/

Vuonna 1998 perustettu perheyritys Tavara Trading on toimistokalusteiden täyden palvelun kauppa yrityksille. Yli kahdenkymmenen vuoden kokemuksella Tavara Trading kalustaa julkitilat ja toimistot sekä ravintola-, kirjasto- ja hoivatilat. Tavara Trading toimii avaimet käteen -periaatteella, aina suunnittelusta asennukseen asti, joten halutessasi saat koko toimitilan kalustuksen yhdestä paikasta! Myymälät löytyvät Vantaalta, Tampereelta ja Kuopiosta. Tervetuloa tutustumaan! 

www.tavaratrading.com

Fressi on kotimainen perheyritys. Tuotamme kokonaisvaltaista hyvinvointia laadukkaiden liikunta- ja terveyspalvelujen avulla. Työllistämme satoja ammattilaisia, kaikki valmiina palvelemaan juuri Sinua!

Fressin tarina alkaa jo vuodesta 1979. Tällöin perustettiin Tampereen keskustaan ensimmäinen Fressi, joka profiloitui heti erilleen perinteisemmistä kuntosaleista tarjoamalla yksinomaan ryhmäliikuntaa – siihen aikaan vain naisille.

Kuluneen reilun 40 vuoden aikana Fressi on laajentunut ketjuna nykyiseen mittaansa, yli 50 virkeään toimipisteeseen ympäri Suomen, joiden myötä se on nykyään alan suurin yksityisomisteinen, valtakunnallinen toimija. Fressi on perheyritys, ja osa tamperelaista Fysioline-yritysryhmää. Osoituksena kotimaisuudesta meille on myös myönnetty virallinen Avainlippu -tunnus.

Tänä päivänä Fressi tarjoaa monipuoliset kuntosali- ja ryhmäliikuntapalvelut, sekä ammattimaiset terveys- ja hyvinvointipalvelut miehille ja naisille, kuntoon tai kokoon katsomatta; Fressille tulemisen matala kynnys on meille avainasia. Nautinnollinen hetki omalle hyvinvoinnille avarissa ja siisteissä tiloissa, rento ilmapiiri ja aina laadukas asiakaspalvelu antavat hyvää mieltä ja puhtia päivään.

Fressi palvelee – pintaa syvemmältä.

www.fressi.fi

Myyrmäen Huolto Oy on paikallisesti palveleva isännöinti- ja kiinteistönhuoltoyritys, joka tarjoaa kaikki asumisen palvelut luotettavasti ja laadukkaasti kilpailukykyiseen hintaan.

Myyrmäen huolto on palvelut ja pitänyt huolta asukkaistaan, heidän kiinteistöjensä arvon säilymisestä sekä vaalinut asuinalueiden turvallisuutta ja viihtyisyyttä jo 50 vuoden ajan.

www.myyrmaenhuolto.fi

Pro Nosto-ovipalvelut Oy on kotimainen yritys joka on perustettu palvelemaan asiakkaita ongelmatilanteissa nosto-ovien, henkilöliikenneovien, pikarullaovien, taitto-ovien, puomien ja kuormausjärjestelmien kanssa. Suunnittelemme turvallisuutta lisääviä oviratkaisuja.

www.pronosto-ovipalvelut.fi

Onko kodinvaihto ajankohtaista? Kutsu välittäjämme Kotikäynnille, kun haluat keskustella tarkemmin asunnon arvioinnista ja myynnistä. Välittäjiemme antamat asunnon hinta-arviot ovat toteutuneet tilastojemme mukaan keskimäärin 98 prosenttisesti. Hyödynnämme työssämme laadukkaita valokuvia sekä alan parhaimpia työvälineitä, jotka takaavat kodillesi markkinoiden parhaimman näkyvyyden ja viimeistellyn lopputuloksen.

www.kiinteistomaailma.fi

Trinket painotalo on palvellut asiakkaita jo vuodesta 1996 Helsingissä, jossa sijaitsee sekä tuotanto että toimisto.

Paino- ja tulostuspalveluiden lisäksi Trinket tarjoaa painotöille repro- ja suunnittelupalvelut, postituspalvelut sekä laajat jälkikäsittelymahdollisuudet.

Perinteisenä offset- ja kohopainotalona aloittanut yritys, tarjoaa 20 vuoden kokemuksella myös digipainamisen painotyöt kustannustehokkaasti toteutustavan laadusta tinkimättä. Monipuolinen tuotanto mahdollistaa erittäin nopean ja toimitusvarman palvelun.

www.trinket.fi

Varmarent Oy toteuttaa laadukkaita ja monipuolisia palveluita, jotka täyttävät nosto- ja työmaatarpeenne. Olipa kyseessä henkilönostintennosturienkurottajientrukkiennostokoriautojen vuokraus tai työmaapalvelut liikennejärjestelyineen ja tankkauspalveluineen, meiltä löytyy ratkaisu.

Olemme perheyritys, jossa isä ja pojat tekevät työtä yhteisen tavoitteen eteen – tarjota turvallisia työympäristöjä asiakkaillemme.  Ammattitaitoinen tiimimme ymmärtää, että jokaisella työmaalla on omat ainutlaatuiset vaatimuksensa ja haasteensa. Siksi pyrimme tarjoamaan räätälöityjä palveluita, jotka vastaavat parhaalla mahdollisella tavalla urakkanne tarpeita. Olipa kyseessä pieni tai suuri projekti, voit luottaa siihen, että meillä on tarvittava kalusto ja osaaminen sen tehokkaaseen käyttöön. Palvelemme joustavasti koko pääkaupunkiseudun alueelle.

www.varmarent.fi

Oikotiesi vaivattomiin liikennejärjestelyihin
Perheyrityksemme hoitaa puolestasi liikennejärjestelyihin liittyvät lupa-asiat ja käytännön järjestelyt , nopeasti ja joustavasti.

www.varmatie.com

Tulikukka on Vantaan Myyrmäessä jo yli 40 vuotta toiminut kukkakauppa. Tarjoamme kaikki kukkakaupan palvelut ammattitaidolla ja suurella sydämellä.

Valikoimaamme kuuluu tuoreet leikkokukat ja niistä sidotut kauniit kimput ja asetelmat, sesongin kukkivat ruukkukukat ja viherkasvit.  Palvelemme niin yksityisasiakkaat kuin yrityksetkin. Vieraile siis myymälässä, tee ostoksia verkkokaupassamme tai ota yhteyttä vaikka puhelimitse ja anna meidän kukittaa arkesi ja juhlasi!

www.tulikukka.fi

Varsinaisbitumi Oy on vuonna 1991 perustettu suomalainen vedeneristämisen ammattiliike, joka on erikoistunut etenkin huopa- eli bitumikattoisten kattotyyppien asennukseen, korjaukseen ja huoltotöihin. Meiltä löydät palvelut aina katon kuntokartoituksesta saneeraukseen ja asfaltin pienkorjauksiin asti.

Yrityksemme työskentelee ympäristöä huomioiden, esimerkiksi ilmastoa puhdistavan vaikutuksen omaavan Carrara-huovan ansiosta.

Oli kyseessä teollisuus-, liike- tai asuinkiinteistön katto, ammattitaitoinen henkilöstömme varmistaa laadukkaan työnjäljen ja katon kestävyyden.

Kuinka voimme palvella?
www.varsinaisbitumi.fi

Perustimme MH-Autocleanin vuonna 2005, koska haluamme tarjota jokaiselle autonomistajalle parasta mahdollista palvelua – helposti ja sujuvasti. Auto on aina arvokas hankinta, ja oikeanlainen hoito pitää autosi arvoa yllä pidempään.

Tarvitsit sitten pesupalveluita, ikkunantummennuksia tai uudet renkaat –
ota yhteyttä lähimpään liikkeeseemme ja varaa aika.

www.mh-autoclean.com

Kauneusstudio Hymy on rento ja rempseä 4 mimmin kokoonpanolla toimiva parturi-kampaamo ja kosmetologi palveluja tarjoava yritys Uomatiellä. Haluamme luoda asiakkaillemme piristystä arkeen ja luksusta juhlaan.

www.kauneusstudiohymy.fi

Stark on rakentajan reilu ja luotettava kumppani. Meitä starklaisia yhdistää vahva intohimo rakentamiseen, innostus sekä vastuuntuntoinen suhtautuminen asiakkaidemme liiketoimintaan ja tarpeisiin. Haluamme olla asiakkaillemme ensisijainen kumppani kestävässä rakentamisessa.. Vastuullisuusohjelmamme kattaa koko arvoketjumme ja olemme sitoutuneet YK:n 1,5°C ilmastotavoitteeseen. Meitä starklaisia on noin 1 000 ympäri Suomen, ja valtakunnallinen 27 myymälän verkostomme, jakelukeskuksemme sekä verkkokauppamme palvelevat ajasta ja paikasta riippumatta. 

Lue lisää Starkista yrityksenä: yritys.stark-suomi.fi/

Verkkokauppa: www.stark-suomi.fi/ 

Punanaamio® on hauskanpitoon ja naamiaisiin erikoistunut, vuodesta 1993 toiminut suomalainen yritys. Maahantuomme kaikkea hauskanpitoon liittyvää, kuten peruukkeja, naamiaisasuja, naamareita, pilailuvälineitä, hupirekvisiittaa, maskeeraustarvikkeita ja paljon muuta.

www.punanaamio.fi

Cityvarasto on Suomen johtava valtakunnallinen ja suomalainen pienvarastoja vuokraava yritys. Tarjoamme valtakunnallisesti laadukkaita pienvarastopalveluita mitä moninaisimpiin tarpeisiin. Cityvarastokonserniin kuuluu myös pakettiautoja vuokraava PakuOvelle.com sekä muuttopalveluita tarjoava Opiskelijamuutot Oy.

www.cityvarasto.fi

Cafe Elon vitriinistä löydät runsaasti itsetehtyjä makeita ja suolasia herkkuja. Kaikkia tuotteita voi myös ostaa mukaan.

Meille voit tulla kahvittelemaan, lounaalle ja brunssille sekä viettämään aikaa esimerkiksi lautapelejä pelaillessa.

www.cafeelo.fi

Olemme Vantaan Pakkalassa hyvien bussiyhteyksien varrella, Meillä löytyy myös omia auto parkkipaikkoja. Star Lunch tarjoaa ainutlaatuisia elämyksiä hyvän ruuan ystäville.

www.starravintola.fi

Tired Uncle Brewing co on suomalainen, ystävysten perustama panimo Espoossa, Keran Halleilla.

Meillä ystävyys, kokeilunhalu ja ainutlaatuinen maku yhdistyvät luomaan unohtumattomia oluthetkiä. Astu mukaan seikkailuun ja anna makujen viedä sinut mennessään.

www.tireduncle.beer

IF Helsinge Atlas, tai tunnetuimmin käsipalloilijoiden keskuudessa pelkästään Atlas, on käsipalloseura Vantaalta. Seuran pitkähköön historiaan on mahtunut paljon ja tällä hetkellä suurin fokus on juniorijoukkueissa. Mainittakoon, että sekä D-tytöt ja pojat voittivat sarjansa keväällä 2022!

Atlas ottaa avoimesti mukaan uusia pelaajia! Joukkueita löytyy leikkikouluikäisistä aina vanhempiin konkareihin. Koskaan ei ole liian myöhäistä aloittaa pelaamaan käsipalloa!

IF Helsinge Atlas on tiivis yhteisö, joka kannustaa omiaan läpi linjan – junnuista aikuisiin.
Atlas – Kotikylän seura!

www.atlashandball.fi

Ticket to the Moon -riippumatot laskuvarjokankaasta chillailun mekasta Balilta.

Made in Utopia – For Dreamers Worldwide!

BUFF – pipot, kaulurit, kypärähuput ja tuubihuivit. Se aito ja alkuperäinen!
Yhden Buff Original -tuubihuivin valmistukseen käytetään kaksi kierrätettyä muovipulloa.