fbpx

Yhteistyökumppanit ja tukijat

Arvokkaalla ja korvaamattomalla yhteistyökumppaniemme ja tukijoidemme avulla varmistamme jokavuotisen tapahtuman onnistumisen. Käy tutustumassa ja tukemassa yhteistyökumppaniemme ja tukijoidemme toimintaa logojen takaa löytyvistä linkeistä.

Kotikaupunkimme Vantaa on rokannut mukana Jameissa jo hyvin pitkään. Tapahtuma tuotetaan yhteistyössä Vantaan Kaupungin kulttuuripalveluiden kanssa.

Ota seurantaan Facebookissa ja Instagramissa Vantaan kaupunki ja Kulttuuria Vantaalla niin tiedät, mitä kaikkea muuta Vantaalla tapahtuu

Pitkäaikainen Louhela Jam kumppani Transmito Oy on ammattitaitoinen ja luotettava kuljetusyritys Vantaalta. Transmito mahdollistaa tänäkin vuonna onnistuneen logistiikkamme sekä kuljetukset.

Wanda’s Kitchen & Lounge – Hyvän ruuan puolesta Myyrmäessä jo vuodesta 2016! Tervetuloa nauttimaan hyvästä ruoasta rennon tyylikkäässä ilmapiirissä, jossa henkilökunta on aidosti hymyilevää ja palvelevaa!

Jameilla olemme olleet usean vuoden ajan tarjoilemassa maukkaita burgereitamme. Wanda’sin ruokalistalta löydät myös alun perin Jameihin suunnitellun Jamburgerin.

Tarjolla on lounasta, à la cartea, tapahtumia ja erikoisbrunsseja. Lisäksi tarjoamme mm. catering-palvelua, yksityistilaisuuksia sekä sauna- ja kokoustilojen vuokrausta.

www.wandas.fi

Vuonna 1998 perustettu perheyritys Tavara Trading on toimistokalusteiden täyden palvelun kauppa yrityksille.

Meiltä löydät laajan ja monipuolisen valikoiman sekä uusia että käytettyjä julkitila- ja toimistokalusteita. Meiltä löydät kalusteet myös ravintola-, kirjasto- ja hoivapuolelle. Myyntinäyttelyissämme on esillä eri valmistajien kalustemalleja materiaali- ja kangasmalleineen. Meillä on myös valikoima varastotuotteita, jotka voi noutaa varastostamme nopeallakin aikataululla.

Käytetyissä kalusteissa olemme keskittyneet laadukkaisiin ja hyväkuntoisiin kalusteisiin. Kalusteiden keski-ikä on yleensä viiden vuoden paikkeilla, mutta osa kalusteista on jopa uudenkarheita, sillä esimerkiksi esittelykäytössä olleita ja leasing-palautettuja kalusteita on yleensä käytetty hyvin vähän. Liikkeistämme löytyy mm. Iskun, Kinnarpsin, Martelan ja EFG:n käytettyjä kalusteita.

Käytettyjen kalusteiden valikoima vaihtelee ja liikkuvuus kalusteillamme on suuri. Päivitämme verkkokauppaamme myytävien kalusteiden valikoimaa, mutta liikkeestämme löytyy myös yksittäisiä kalusteita sekä erilaisia lisävarusteita edullisin hinnoin.

www.tavaratrading.com

www.fressi.fi

Sali Sports & Grill valmistaa mehevät pizzat aidossa puu uunissa. Valmistamme annokset ainoastaan parhaista raaka-aineista sekä tuoreita vihanneksia. Ylpeytemme on aito hiiligrilli, jonka hellässä savussa valmistamme lihat sekä mehevät hampurilaispihvit.

Salin löydätte Länsi-Vantaan Pähkinärinteestä osoitteesta Lammaslammentie 9 01710 Vantaa.

Noli Studios – hotelli, joka tarjoaa majoitusta joustavin kuukausihinnoin.
Nolin modernit ja tyylikkäät majoituskohteet sopivat kaikille, jotka haluavat nauttia urbaanin elämäntyylin mukavuuksista ilman kallista hintalappua. Ainutlaatuisen kuukausihintajärjestelmän ansiosta voit majoittua niin kauan tai niin lyhyesti kuin haluat – se antaa täydellisen joustavuuden ja hallinnan elämisjärjestelyistäsi.
Nykyaikaiset mukavuudet helpottavat vieraita elämään parasta elämäänsä Nolilla. Tarjolla on erilaisia tiloja, kuten täysin varustettu yhteiskeittiö, pesula, kuntosali, sauna- ja työskentelytilat sekä paljon muuta!

Olipa majoituksen tarve hetkittäistä tai pidempiaikaista, Noli Studiosissa kaikki puhaltavat samaan hiileen. Nolilla järjestetään joka kuukausi sosiaalisia aktiviteetteja, jotta vieraat voivat tavata naapureitaan ja tutustua erilaisiin palveluihin yhdessä. Elokuvailloista urheiluaktiviteetteihin – joka kuukausi tapahtuu aina jotain hauskaa, siksi Noli on mukana Louhela Jameissa!

Jos siis etsit edullista mutta ylellistä majapaikkaa kaupungista, tutustu Noliin, täydelliseen vaihtoehtoon väliaikaiseksi kodiksi.

www.nolistudios.com

Myyrmäen Huolto Oy on paikallisesti palveleva isännöinti- ja kiinteistönhuoltoyritys, joka tarjoaa kaikki asumisen palvelut luotettavasti ja laadukkaasti kilpailukykyiseen hintaan.

Myyrmäen huolto on palvelut ja pitänyt huolta asukkaistaan, heidän kiinteistöjensä arvon säilymisestä sekä vaalinut asuinalueiden turvallisuutta ja viihtyisyyttä jo 50 vuoden ajan.

www.myyrmaenhuolto.fi

Trinket painotalo on palvellut asiakkaita jo vuodesta 1996 Helsingissä, jossa sijaitsee sekä tuotanto että toimisto.

Paino- ja tulostuspalveluiden lisäksi Trinket tarjoaa painotöille repro- ja suunnittelupalvelut, postituspalvelut sekä laajat jälkikäsittelymahdollisuudet.

Perinteisenä offset- ja kohopainotalona aloittanut yritys, tarjoaa 20 vuoden kokemuksella myös digipainamisen painotyöt kustannustehokkaasti toteutustavan laadusta tinkimättä. Monipuolinen tuotanto mahdollistaa erittäin nopean ja toimitusvarman palvelun.

www.trinket.fi

Ravintola Koto on vahvasti paikallinen ravintola.

Tarjoilemme arkena lounasta ja lounaan lisäksi meillä Kotossa järjestetään teemailtoja sekä yksityistilaisuuksia räätälöidysti asiakkaan toiveiden mukaisesti.

Lämpimästi tervetuloa nauttimaan!

www.ravintolakoto.fi

Varsinaisbitumi Oy on vuonna 1991 perustettu suomalainen vedeneristämisen ammattiliike, joka on erikoistunut etenkin huopa- eli bitumikattoisten kattotyyppien asennukseen, korjaukseen ja huoltotöihin. Meiltä löydät palvelut aina katon kuntokartoituksesta saneeraukseen ja asfaltin pienkorjauksiin asti.

Yrityksemme työskentelee ympäristöä huomioiden, esimerkiksi ilmastoa puhdistavan vaikutuksen omaavan Carrara-huovan ansiosta.

Oli kyseessä teollisuus-, liike- tai asuinkiinteistön katto, ammattitaitoinen henkilöstömme varmistaa laadukkaan työnjäljen ja katon kestävyyden.

Kuinka voimme palvella?
www.varsinaisbitumi.fi

JAM Remontti Oy on vuonna 2014 perustettu laajan palvelun remontointi- ja saneerausalan yritys. Tarjoamme luotettavaa ja aikataulussa pysyvää palvelua pääkaupunkiseudulla sekä sen lähiympäristössä. Huolellinen ja laadukas työn jälki on meille ensiarvoisen tärkeä asia. Yrityksemme on vielä nuori, mutta meillä tekijöillä on alalta pitkä kokemus ja rautainen ammattitaito. Matkan varrella olemme myös tutustuneet osaaviin ja luotettaviin toimijoihin, joiden kumppanuuspalveluja tarvitaan usein remonteissa ja saneerauksissa.

www.jamremontti.fi

Perustimme MH-Autocleanin vuonna 2005, koska haluamme tarjota jokaiselle autonomistajalle parasta mahdollista palvelua – helposti ja sujuvasti. Auto on aina arvokas hankinta, ja oikeanlainen hoito pitää autosi arvoa yllä pidempään.

Tarvitsit sitten pesupalveluita, ikkunantummennuksia tai uudet renkaat –
ota yhteyttä lähimpään liikkeeseemme ja varaa aika.

www.mh-autoclean.com

IF Helsinge Atlas, tai tunnetuimmin käsipalloilijoiden keskuudessa pelkästään Atlas, on käsipalloseura Vantaalta. Seuran pitkähköön historiaan on mahtunut paljon ja tällä hetkellä suurin fokus on juniorijoukkueissa. Mainittakoon, että sekä D-tytöt ja pojat voittivat sarjansa keväällä 2022!🏆

Atlas ottaa avoimesti mukaan uusia pelaajia! Joukkueita löytyy leikkikouluikäisistä aina vanhempiin konkareihin. Koskaan ei ole liian myöhäistä aloittaa pelaamaan käsipalloa!

IF Helsinge Atlas on tiivis yhteisö, joka kannustaa omiaan läpi linjan – junnuista aikuisiin.
Atlas – Kotikylän seura!

www.atlashandball.fi

Olemme kotimainen, yli 20 vuoden kokemuksella korkeatasoisia liikuntapalveluita tarjoava kuntoklubiketju. Palveluntarjontaamme kuuluvat muun muassa Suomen suosituimmat yksilövalmennuspalvelut, markkinoiden monipuolisin lajitarjonta, fysioterapia ja laaja valikoima ryhmäliikuntatunteja. V

alikoimastamme löydät itsellesi varmasti mieluisimman liikuntamuodon.

www.foreverclub.fi