fbpx

Klubit

Kuuluisat Louhela Jam -klubit virittelevät juhlakansan tunnelmiin jo ennen tapahtumaa sekä jatkavat juhlintaa puistotapahtuman jälkeen.

Perjantai 3.6.2022 (Skenesali)

Tänä vuonna Louhela Jam -viikonlopun avajaisklubi vietetään spesiaalina yhteistyöklubina yhdessä Myyräncolon kulttuurikeskuksen ja samalla myös Vantaan kesälavan avajaisina Myyräncolon Skenesalilla. Yhdistämällä voimamme tähän yhteistyöklubiin olemme enemmän kuin osiemme summa.

Esiintymässä ovat huikeat The Valkyrians ja Plutonium 74Tapahtumaan on vapaa pääsy!!

Tapahtuma on ikärajaton ja siellä on erillinen anniskelualue janoisille.

Koska haluamme varmistaa halukkaiden sisäänpääsyn, niin tapahtumaan on mahdollisuus ilmoittautua ennakkoon täällä. Ennakkoilmoittautumisia otetaan vastaan 150 ensimmäistä ja loput noin 100 paikkaa jaetaan ovelta tulojärjestyksessä, kunnes tupa on täysi.

Tapahtuman aikataulu:
18:00 Ovet auki
18:30 The Valkyrians
20:00 Plutonium 74

The Valkyrians

Perjantain klubin avaa The Valkyrians, Suomen ska-lähettiläät. The Valkyrians julkaisi ensimmäisen levynsä vuonna 2006 ja sementoi heti itsensä Suomen ska-kentälle ja on sittemmin muodostunut melkein referenssiksi Suomessa tehtävästä ska/rockstedy-musiikista. Ja The Valkyrians ei ole pelkästään Suomen vaiettu salaisuus, vaan bändi tunnetaan jo todella hyvin pitkin Eurooppaa ja tänäkin keväänä siellä on kierretty ja keikkaltu.

Tule paikalle todistamaan kunnon ska-meininkiä.

Plutonium 74

Ja illan toisena esiintyjänä on niin ikään jo ”legendan” maineeseen noussut Plutonium 74.

Hurmoksellinen diskofunk, progeilu ja sadunomaiset tunnelmoinnit yhdistyvät Plutonium 74:n armeliaassa käsittelyssä ihanaksi sekametelisopaksi, jota yhtye annostelee yleisölleen isolla kauhalla. 

Loistavan livebändin maineessa olevan Plutonium 74:n albumit ”Pasilasta Kallioon”, ”Peittoalueen ulkopuolella” ja ”Matkalla perille” ovat kohonneet kulttisuosikeiksi.

Muun illan aikana menosta vastaa Jamien oma DJ!!
VAPAA PÄÄSY!!

Lauantai 4.6.2022 (Pub Waski)

Louhela Jam -etkot: Troubadour Night

Lauantaina on viimeiset mahdollisuudet etkoilla kunnolla ennen sunnuntain Jameja. VIralliset etkot pidetään Myyrmäessä Pub Waskessa neljän musiikin superlahjakkuuden toimesta erityisenä Trubaduuri-iltana. Näitä neljää herraa ei ole koskaan aikaisemmin nähty yhteisellä trubaduurikeikalla, jossa kaikilla on omat vedot ja lopuksi yhteiset jamit.

Ilta alkaa noin kello 20:00 ja päättyy kun päättyy….

Illan aloittaa Ace Mark, tuo ehdoton kuusikielisen mestari. Tämä kaveri on marinoitu rock-musiikissa ja omaa sellaisen kokemuksen, että vastaavaa saa hakea. Ace soittaa tälläkin hetkellä useissa kokoonpanoissa ja luotsaa Juniper Inc. -yhtyettään. Acelta voimme odottaa jotain bluesin ja rockin maastossa kulkevaa musiikkia, joissa slide-kitara soi. Mahdollisesti näemme myös kuuluisan sikarilaatikkokitaran.

Tämän jälkeen lavan ja yleisön valloittaa Tommi Salmelainen, Hämeenkylän kylätaiteilija, musiikin moniottelija ja taidemaalari. Tommi hankki aikanaan kannuksensa Reprintedin keulahahmona ja nykyisin julkaisee genrerajat rikkovaa musiikkiaan tasaiseen tahtiin sekä esiintyy Leevi and The Leavingsiä coveroiden ukulelen säestämänä. Tommin esityksessä kaikki on mahdollista.

Kolmantena lavalle astuu AJ Turtiainen. AJ:n musiikissa kuulemme syvällistä tulkintaa nylonkieliseen kitaran ja huuliharpun säestyksellä. Sulje silmäsi ja matkusta mielessäsi AJ:n mieleen.

AJ:n jälkeen Petsku Lemström ottaa stagen ja yleisön haltuun. Petsku luottaa Country-musiikin ilosanomaan ja hänen esityksissään on kuultu muun muassa AC/DC:tä tai Sex Pistolsia taivutettuna Country-muottiin unohtamatta kovimpia Country-klassikoita. Takuuvarmaa toimitusta vuodesta toiseen.

Lopuksi illan päättää herrojen yhteinen osuus, jolloin näemme, miltä kuulostaa reilusti yli sata vuotta rock-kokemusta. Odotettavissa on todennäköisesti yllätyksiä, suuria tunteita ja musiikin ilosanomaa!

Tästä ei nautinto kesäisenä lauantai-iltana parane. Tule ja nauti!!

VAPAA PÄÄSY!!

Päätösklubi sunnuntai 5.6.2022 (Skenesali)

Telefon Combo

Louhela Jamien jo legendaarisella päätösklubilla loputkin mehut juhlakansasta puristaa irti kaksi rokkikokoonpanoa, joilla on ainakin yhden kirjan verran historiaa Jamien kanssa.

Ensimmäisenä vuorossa on ENSIMMÄISESSÄ Jameissa esiintynyt (siis 30-vuotta sitten) Telefon Combo. Tule tsekkaa, miten sedät jaksaa heilua. Kitarassa esim. Louhela Jamit ”perustanut Eba”. Tämä on historiaa ja nykyhetkeä samaan aikaan.

Coyotes + Friends

Jos Göteborgissa on oma melodinen death metal -soundi tai Seattessa grunge, niin kyllä Myyrmäessä on ihan oma rokkisoundi, jota on vuosikymmenien ajan eri bändit esittäneet. Jos nämä kaikki Myrtsibändit laitetaan yhteen ja otetaan niistä parhaat puolet, syntyy Coyotes. Tässä bändissä kokemus puhuu ja puhuu kaunilla Rock-kielellä. Tule mestoille ja diggaile!!

Muun illan aikana menosta vastaa Jamien oma DJ!!
Päätösklubin sisäänpääsy 5 €, joka käytetään lyhentämättömänä Jamien kustannusten osittaiseen kattamiseen.

Sijainti

Perjantai- ja Sunnuntaiklubit pidetään Myyräncolon Skenesalilla osoitteessa Jönsäksentie 6, Vantaa

Lauantai-klubi pidetään pub Waskessa osoitteessa Kinorinne 1, Vantaa