fbpx

Klubit

Louhela Jam -klubit ovat tänäkin vuonna hyväksi todetussa Wanda’s Kitchen & Lounge:ssa.

Perjantai 31.5.

Dave Lindholm

Perjantain klubilla esiintyy legendaarinen Dave “Isokynä” Lindhom. Dave on yksi suomenkielisen musiikin elävistä legendoista. Takanaan hänellä on joku yli 40 vuotta aktiivista keikkailua ja tahti ei näytä hiipuvan. Aika on tehnyt Davelle pelkästään hyvää ja tehdyt keikat ja matkatut kilometrit ovat vain kasvattaneet herran vangitsevaa karismaa.

Tarjolla tulee suurella todennäköisyydellä olemaan todella vangitseva setti. Ja kappaleista ei tule olemaan pulaa sillä onhan miehellä vyöllään muun muassa sellaiset hitit kun Anna kitaran laulaa vaan, Pieni ja hento ote, Joo joo mä rakastan sua, Tupaakka, viini ja villit naiset sekä Sitähän se kaikki on. Näiden lisäksi kappaleista ei tule olemaan pulaa, sillä onhan mies julkaissut uransa varrella jo 30 soololevyä sekä lukemattoman määrän muita levyjä eri kokoonpanoilla.

Nyt kannattaa todellakin tulla katsomaan, kun mahdollisuus siihen kerran on.

AJ Turtiainen

AJ Turtiainen on vantaalainen laulaja-kitaristi ja biisinikkari, joka ei ole koskaan osannut keskittyä vain yhteen genreen. Hän on 35-vuotisen pelimannintaipaleensa varrella soittanut monenlaista rockia, bluesia ja folkia, ja tehnyt myös elokuvallista konemusiikkia nimellä Mitsake. Hänen sooloesiintymisensä ovat nojanneet vahvasti americanaan ja perinteiseen mies-kitara-ja-huuliharppu-yhdistelmään, mutta puolisentoista vuotta sitten saadun hermovamman vuoksi hän on joutunut miettimään asioita uusiksi. Avuksi tuli miehen ensimmäinen klassinen nylon-kielinen kitara, joka soi muhkeasti pudotetussa vireessä, ja samalla vanhojenkin kappaleiden sovitukset ovat ottaneet askeleen kohti hiljaisuutta.

Muun illan aikana menosta vastaa Jamien oma DJ!!
VAPAA PÄÄSY!!

Lauantai 1.6.

Freedom Fuel

Freedom Fuel on helsinkiläinen vuonna 2015 perustettu rock-yhtye, jota luotsaa Holttisen Teemunakin tunnettu Teemu Holttinen aisaparinaan pitkän linjan rytmin ruhtinas, Henri Fagerlund.

Yhtye äänitti kymmenen kappaleen debyyttialbuminsa “Happy People” kesäkuussa 2016 ja se keräsi ilmestyttyään laajalti ylistävää kritiikkiä sekä radiosoittoa eurooppaa ja Yhdysvaltoja myöten. Freedom Fuel palasi studioon äänittämään toista albumiaan keväällä 2018 jälleen edellisestä levystä tutun Jukka Puurulan johdolla. Tästä sessiosta syntyikin syntymää, kuolemaa ja uudelleen syntymistä käsittelevä kappalekokonaisuus, joka sai nimekseen “Dance”. Albumilla liikutaan yksin oman pään sisällä, jossa ainoana valonpilkahduksena on vain häilyvä yhteys toiseen ihmiseen.

Freedom Fuel soittaa musiikkiaan pelottomasti, kulkien omia polkujaan perinteitä kunnioittaen. Matka saattaa alkaa autotallin huuruisesta jyystöstä jatkuen absurdiin avaruuskabareehen.

The Pistones

The Pistones soittaa 70-luvun brittiläisellä mod-estetiikalla höystettyä rosorockia, jossa saumattomat komppikitarat, maltillisen tyylikkäät kitarasoolot ja helposti mukana laulettavat kertosäkeistöt lyövät kättä päälle. Luvassa siis tarttuvia biisejä ja energistä livemeininkiä.

Muun illan aikana menosta vastaa Jamien oma DJ!!
VAPAA PÄÄSY!!

Päätösklubi sunnuntai 2.6.

Kings of Moonshine

Louhela Jamien jo legendaarisella päätösklubilla loputkin mehut juhlakansasta puristaa irti jamikansalle jo monella tapaa tutuksi tullut Kings Of Moonshine!

KOM on 2010 perustettu roots-, alt-country- ja popmusiikkiin pohjautuva ”noin 2-7 -henkinen trio” täynnä lahjakkuutta, kokemusta ja rouheutta!

Kaksi maanmainiota pitkäsoittoa ”Brutal Display Of Love” (2014) ja ”Iron River” (2016) julkaisseiden Pirtukunkkujen kunkku, Jarkko Henrik Viinamäki on monelle tuttu muun muassa Knucklebone Oscarin riveistä. Lisäksi jäsenistön rosterista löytyy bändejä kuten Morley, Irina, Esko Järvelä Epic Male Band, Mudville 56, Taipale ja Kim Curly ja monta muuta.

Erityisesti basistinsa, Niko Aallon kautta Kings Of Moonshine lasketaan yhdeksi Jamien luotto-orkesteriksi, ja on näin ollen itseoikeutettu päättämään tämän kesän bileet tajuttomalla tyylillään ja himmeällä meiningillään.

Musiikissa tuoksuu kotitekoinen ja väkevän aromikkaasti tislattu väkijuoma, joka saa kuulijan raivokkaisiin hurmostiloihin sekä puhkeamaan kyyneliin kaihoisten melodioiden sivaltaessa sielua. Moonshinen sielunmaisema on Ameriikan preerioita sekä Suomen ikimetsiä.

Mount Fool

Mount Fool on……vuorilauluja maasta, jossa ei yhtä ainutta vuorta.
…äkkiväärää vaihtoehtokantria.
…finnocanaa, punk-folkkia ja likaista gospelia.
…rekilaulujen rehvakkuutta
…banjon kilkettä ja sikarilaatikkokitaran räminää
…vanhana syntynyttä nykymusiikkia
…juurimusiikin kepeitä multia

Muun illan aikana menosta vastaa Jamien oma DJ!!
Päätösklubin sisäänpääsy 5 €, joka käytetään lyhentämättömänä Jamien kustannusten osittaiseen kattamiseen.

Sijainti

Klubit sijaitsevat Wanda’s Kitchen & Lounge:ssa Liesikuja 5, 01600 Vantaa.