fbpx

Ohjelma 2021

Alla tämän vuoden Louhela Jam – On the Road minikiertueen esiintyjien esittelyt.

Joni Ekman & Koira

Nyt on kova. Tämän Tamperelaisen rock-yhtyeen suomenkielisissä kappaleissa kaihotaan takaisin Somerolle, rokataan vaan ja kuullaan hehkeä tarina lemmenjanoisesta naisesta. Pari viikkoa sitten julkaistu sinkku ”Vapaa oon”, kuuluu syyskuussa julkaistavaan toiseen albumiin. Luvassa on siis kovaa rock-runttausta ja aivan uusia biisejä – särökitarat raikaa ja meno on armoton!

Matka Maailman Ympäri

Miro Palokallion, Saara ”Sape” Niemelän ja Aarni Palokallion muodostama suomirock-bändi käsittelee tuttujen ihmissuhdeteemojen lisäksi ilmastokatastrofia, elämää postapokalyptisessa maailmassa ja toivoa uudesta mahdollisuudesta toisella planeetalla. Albumin single Jotenkin näin, nousi Radio Suomen soitetummaksi kappaleeksi 2019. Olet saattanut kuulla myös biisit ”Ei mikään palaa ennalleen” ja ”Älä soita mulle tänä iltana” bändin ekalta levyltä esimerkiksi Radio Suomirockilta!

Elmeri

Elmerin retro -henkisessä rokkenrollissa yhdistyvät leikkisä kitaranvingutus, haaveilu, haavoittuvaisuus, herkkyys, lapsekkuus, meno ja meininki sekä lakonisuus. Artistin naivistiset tekstit venyvät arjen pienistä havainnoista aina eksistentiaalisiin pohdintoihin. Niitä säestävät usein rouheat kitarat, jytäävät bassolinjat, tai toisinaan pelkkä akustinen kitara. Elmeri itse kutsuu musiikkiaan ”nynnyrockiksi”, koska lakoninen ja herkkä ulosanti rikkoo useita tavanomaisia rock-konventioita. Elmeri työstää tällä hetkellä debyyttialbumiaan

Kissa

Kissa on yhdistelmä 70-luvun alun glam-estetiikkaa, varhaisen heavy metallin teatraalisuutta sekä kiihkeää rakkautta. Kissa on kitaristi, laulaja ja biisintekijä Günter Kiviojan villi ja röyhkeä alter ego. Se syntyi yhden henkilön tarpeesta purkaa se alkukantaisin, hauskin ja yksinkertaisin rock-energia, ja kuorruttaa se glitterillä sekä pop-koukuilla. Yhtye ammentaa musiikillisen ja lyyrisen voimansa huolettomasta rock ’n’ rollin alkulähteestä, 70-luvun alun glam-estetiikasta, varhaisen heavy metallin teatraalisuudesta sekä kiihkeästä rakkaudesta.

Vaarallinen bändi on moniaistinen kokemus, joka tarjoaa silmiä hivelevän ja seksiä tihkuvan shown.